VIDELI SU DA BEBA DUVA BALON U UTROBI: Lekari su  saznali STRAŠNU istinu i uradili NEVEROVATNU stvar
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Šok!

VIDELI SU DA BEBA DUVA BALON U UTROBI: Lekari su saznali STRAŠNU istinu i uradili NEVEROVATNU stvar

Žena -

Tami Gonzales iz Majamija otišla je na redovan ultrazvuk zbog trudnoće, ali se nije nadala ovim vestima. Kada su videli bebu na ekranu, izgledalo je kao da beba naduvava balon u maminom stomaku. Ali to što je beba imala u ustima, nije bio balon. Lekari su bili šokirani.

Beba je imala teratom, tumor redak i smrtonosan. Lekari su Tami savetovali da je odmah abortira, ili će biti pogubno za oboje. Međutim, ona se opredelila za nešto sasvim drugo - operaciju, koja se nikada pre nije izvodila. Srećom, glavni lekar se složio sa tim, ušavši u ozbiljan rizik.

Za vreme operacije majka je bila budna. Kako objašnjava, osećala se kao da je zarobljena u nekoj uskoj cevi. Bio je to jedini način da lekari dopru do ploda.

Tumor je zaista bio ogroman, stoga su ga samo uspeli suzbiti, a kada je beba posle par meseci rođena, tumor se znatno smanjio, a potom i potpuno nestao. Danas, Tami voli da kaže da je njena devojčica čudo od deteta. Sada je zdrava i srećna, a jedina posledica koju ima od operacije je mali ožiljak na usni.

(srbijadanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track