IZGLEDAJTE KAO HOLIVUDSKA DIVA: Prsluci od eko krzna za GLAMUR kao iz filma
Foto: Promo

IZGLEDAJTE KAO HOLIVUDSKA DIVA: Prsluci od eko krzna za GLAMUR kao iz filma

Žena -

Unesite malo glamura u svoj garderober sa prslucima od eko krzna za samo 6200rsd. Izgledajte poput holivudskih diva iz zlatnog doba jedinstvenom online porudžbinom. Svi prsluci su veoma meki, fantastičnog kvaliteta i debljine. Potpuno su prirodnog izgleda i vrlo verodostojno izrađeni.

PODACI O PORUDŽBINI: Možete ih naručiti u našoj online prodavnici, na Facebook stranici Tufna Online kupovina, ili telefonskim putem na 060/6077-810 ; 060/6077-811 ; 011/ 4090-129. Spremili smo specijalnu prazničnu cenu za vas od 6200,00 RSD. Količine su ograničene.

Kombinovanje različitih materijala na jaknama je apsolutni modni hit!

Bez obzira sta obukli, ovaj prsluk će biti detalj koji će slati poruku sjaja Holivuda iz njegovog najboljeg perioda. Nesumnjivo da je sinonim i predstavnik tog vremena upravo Merlin Monro. Izgledajte poput nje, budite diva gde god da ste.

Možete ih nositi kako god poželite. Dnevna varijanta može biti uz bilo koji stil koji je vama blizak. Ravne cipele ili vrtoglave potpetice su samo vaš izbor i kombinacija koja vama najviše odgovara, odnosno koju poruku želite da pošaljete. Fenomenalno se uklapaju uz kožnu jaknu i sjajni za slojevito oblačenje.

Podaci o proizvodu:

veličine: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

eko krzno i eko koža

isporuka do 48 sati

ima jedno skriveno dugme na vrhu za zakopčavanje

Za večernju varijantu ih možete uklopiti uz kratku ili dugu haljinu. Dodajte im pojas koji će dodatno stilizovati izgled. Ne možete pogrešiti.

Pored toga što su sjajan modni detalj veoma su udobni, topli i prijatni. Ograničenje u tome kako ćete ih nositi je samo na vama. Kombinujte ih i smislite neki vaš izraz po kome ćete biti prepoznatljivi. Neki su poznati po nošenju šešira, neki po ešarpama, a vi budite drugačiji i budite poznati po nošenju prsluka na vama svojstven način.

PODACI O PORUDŽBINI: Možete ih naručiti u našoj online prodavnici, na Facebook stranici Tufna Online kupovina, ili telefonskim putem na:

060/6077-810 ; 060/6077-811 ; 011/ 4090-129.

Spremili smo specijalnu prazničnu cenu za vas od 6200,00 RSD. Količine su ograničene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track