NJIHOVO DRUGO IME JE NESREĆA: 5 tipova muškaraca za koje ne smete da se udate!
Foto: Shutterstock

Obratite pažnju

NJIHOVO DRUGO IME JE NESREĆA: 5 tipova muškaraca za koje ne smete da se udate!

Žena -

Ako maštate o srećnom i skladnom braku, to vam sa ovim tipovima muškaraca svakako neće poći za rukom. Iako idealan muškarac ne postoji, pre nego što stupite u brak s nekim budite sigurni da će ta osoba da vas voli i podržava u svemu što radite

Nekim muškarcima to jednostavno ”nije u krvi”, pa je bolje da ih izbegavate ako maštate o srećnom i skladnom braku. Ovih pet tipova muškaraca jednostavno nisu materijal za brak, a evo i zašto:

1. Muškarci koji vole da eksperimentišu

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često menjaju partnere jer na taj način zadovoljavaju svoj ego. Vi ćete da mu budete samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni da pomisli. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s devojkama.

2. Muškarci koji su emocionalno povređeni

Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emocionalnog bola kojeg su osetili u vezi nisu pogodni kandidati za brak. Oni će i u vašu vezu da unesu nezadovoljstvo i emocionalni bol, a ako s takvom osobom započnete razgovor o braku, otvoreno će vam reći da vaš brak verovatno neće opstati.

3. Muškarci koji su previše fokusirani na svoju karijeru

Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele da ostvariti u karijeri uvek stavljaju na prvo mesto. Njima je primarni fokus napredovanje na nivou organizacije i uvek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih finansijskih dobitaka. Ako voli svoj posao više od vremena koje provodite zajedno, neće vas učiniti najsrećnijom suprugom.

4. Muškarci koji nisu preboleli svoje bivše

Ovi muškarci nisu ni za vezu, a kamoli za brak. Konstantno su opsednuti svojim bivšim devojkama i vaš odnos upoređuju s odnosom koji su imali u prethodnoj vezi. To će da prouzrokuje probleme u vašem odnosu koji neće da ima svetlu perspektivu sve dok on ne odluči da izađe iz prošlosti i da se okrene budućnosti.

5. Muškarci koji ne žele da se obavežu ni na šta

Ako ste u vezi s muškarcem koji beži od obaveza, takav muškarac vas zasigurno neće oženiti. Takvi muškarci uživaju u izlascima, večerama i druženjima s vama, ali ako mu spomenete brak, pobeći će glavom bez obzira.

(vecernji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track