4. deo

ŠIZIKE: Beograđanke se šminkale prvi put! I umalo se potukle zbog trepavica od 200 dinara!

Žena -

Virusi savladaše i Šizike, pa nas je ovoga puta 4, ali dobro smo se držale i videćete i sami - hrabro!

Ove nedelje, pokušale smo da stavimo veštačke trepavice. Zvuči jednostavno? Pa i ne baš za one žene koje to nikada u životu nisu radile. Tako je, ima i takvih žena... Dakle, četiri odvažne Šizike skupile su hrabrost i krenule u akciju. Bilo je tu svega, ali ponajviše smeha.

Nismo znale koliko lepka treba, kako da ih stavljamo, sa koje strane pristupiti "neprijatelju", pa je sve delovalo haotično i šizofreno, ali devojke su se neviđeno zabavile, a i vi ćete 100 odsto!

"Ja sam se sva preznojila, sva se tresem", rekla je Milica i odlučno ušla u klinč sa svojim najvećim strahom - veštačkim trepavicama.

Verovatno opet mislite da je ovde nekao sarkastičan, ali kada pogledate snimak biće vam jasno da je Mica morala da "stuče" i pivo kako bi smirila svoju nervozu i pobedila panični strah.

Bilo je tu "duplih trepavica", onih ukrivo, onih što otpadaju, ali svakako ne treba da učite od NJIH. Ako za Boga znate, ne učite od njih i radite sve kontra i uspećete.

"Pa ovo je piš, smejaće nam se ljudi", čulo se u pozadini na snimanju, pa kako i neće da se ne zezamo...

Napadi smeha su se nizali, a ni naš snimatelj Ivan nije bio ravnodušan, čak verujemo da mu se ova "ženska snimanja" jako dopadaju i već postaje zvezda sa svojim upadicama, ali o njemu u nekoj drugoj emisiji.

Za sada se zabavite sa Šizikama i shvatite ovu epizodu kao dokaz da NISU sve žene ISTE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track