Najnovije vesti

PLASTIČNA BUDUĆNOST: Ovi bizarni estetski zahvati će dominirati 2017. godine
Foto: Printskrin

Zastrašujuće

PLASTIČNA BUDUĆNOST: Ovi bizarni estetski zahvati će dominirati 2017. godine

Žena

Od kada smo okrenuli list i “zagazili” u 2017. stručnjaci i eksperti sa svih strana preporučuju trendove i tretmane koje nam donosi nova godina. A ako je suditi prema prvim naznakama, biće ovo jedna od čudnijih i potencijalno “bolesnih” bjuti godina.

U 2016. na globalnom nivou povećanje grudi veštačkim implantima bilo je najtraženija estetska operacija. Ali, estetičari su primetili da žene sve ređe žele velike i okrugle grudi koje “stoje” na poprsju. Sada radije biraju prirodnije, manje.

Danijel Maman, plastični hirug iz Njujorka, kaže da žene mlađih generacija najčešće insistiraju na modelu koji ih neće odmah otkriti, kao i da im je parameter pri izboru - da odeću mogu da nose bez brushaltera.

“Imamo 30 odsto više zahteva za ovim procedurama, “, kaže londonski hirurg Dan Maršal.

Prema njegovom mišljenju ovaj trend pokrenule su poznate dame, kao što Majli Sajrus, Kara Delevinj i Kendal Džener.

Kako tvrdi dermatolog Džošua Zihner ova kombinacija namaza na ustima odmah će dati vidljiv rezultat, bujanje i veću zapreminu, ali ako imate osetljivu kožu možda da izbegavate, jer rizikujete da dobijete opekotine. Takođe, nemojte da preterujete sa ovim tretmanom.

U cilju "peglanja" tako cveta prodaja raznih jastučnica, krema i pomagala koja bi sprečila ovaj neverovatan bjuti greh. Kraljica svih trendova Kim Kardašian, čak je u svoj program "uvela" spavanje sa minđušama- one je žuljaju i tako onemogućavaju da spava sa strane.

(superzena)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...