(VIDEO) 20 godina nije kratila kosu: Nakon šišanja ni najbliži je nisu prepoznali!
Foto: PrintScreen YouTube

POTPUNO NEVEROVATNO

(VIDEO) 20 godina nije kratila kosu: Nakon šišanja ni najbliži je nisu prepoznali!

Žena -

Žena sa snimka bila je nezadovoljna svojom dosadnom frizurom. Zato je odlučila da poseti Kristofera Hopkinsa poznatog kao "The Makeover Guy", kako bi joj u potpunosti transformisao njen izgled. Međutim, ne samo da je bila prezadovoljna novim izgledom, već se potpuno promenila i "iznutra". Naime, ona čak 20 godina ništa novo nije radila sa kosom, pa su prijatelji i porodica mogli da je vide samo sa dugom pletenicom. Kristofer je izjavio da nikada pre nije imao posla sa toliko dugom kosom.

Međutim, ona sada ima novu frizuru i novu boju kose, a sama priznaje da se promenila i kao osoba, jer se oseća lakšom i lepršavijom. Uz diskretnu šminku, promena ju je toliko podmladila da su joj ljudi davali čak 10 godina manje. Pogledajte i uverite se i sami u neverovatnu promenu:

Čitajte još na portalu Stil: Gimnastika za starije ljude: Podmlađuje i jača telo u rekordnom roku! Došla u salon sa dugom plavom kosom: Nakon transformacije izašla kao druga osoba! (VIDEO) Bajat hleb je stavila na nogu i obmotala folijom: Rešila se užasno bolnog problema! (RECEPT) Suština života u 10 rečenica: Kad nisi pitan - ćuti, za sreću moraš da ispuniš ovaj zadatak! Čupava Kata: Ukusni kolač iz stare Dalmacije! (RECEPT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track