MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ovih 10 komada muške odeće ženama IDU NA ŽIVCE
Foto: Profimedia

Zaboravite na ovo

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ovih 10 komada muške odeće ženama IDU NA ŽIVCE

Žena -

Ako želite u očima žena biti muževni, poželjni i seksipilni, iz svojih ormara izbacite ovih deset komada odeće, obuće i dodataka. Ne morate ih baciti u smeće - dajte ih konkurenciji, nekome ko je "bacio oko" na ženu koja se i vama sviđa - imaćete više šanse za pobjedu.

Ovo je top 10 komada muške odeće, obuće i dodataka koje žene mrze:

Majice s dubokim dekolteom, ogromnim V-izrezom i slično - ženama to izgleda jeftino i vulgarno. Takvog muškarca će većina zaobići u velikom luku jer ne deluju muževno već više kao sitni prevaranti

Vrlo kratke pantalone - nije problem gledati ih negde na plaži, tokom sportskih aktivnosti ili kod kuće, ali prošetati dlakave noge koje vire iz kratkih pantalona po gradu, mnogim ženama je grozno za videti. Ipak, ako muškarac ima seksi noge, oprostile bi mu.

Majice kratkih rukava s ogromnim parolama - natpis koji na majici izgleda kao plaćena reklama, ženama nikako ne izgleda lepo jer odvlači pažnju od muškarca, zapravo umanjuje njegovu muškost jer deluje kao da mu je neko dao par stotina dinara da to stavi na sebe.

Japanke - za mnoge žene japanske bi trebale biti rezervisane samo za plažu. Odlazak u grad u njima im je modna katastrofa.

Prsluk od odela u kombinaciji s majicom kratkih rukava - ženama ova kombinacija jednostavno nije pivlačna, a neke su iskreno priznale kako im to izgleda pomalo glupavo.

Kaiš s ogromnom kopčom - to je definitivno zastareli trend kojim su muškarci pokušavali privući pažnju žena na svoje međunožje. Žene danas očekuju da to rade ipak malo sofisticiranije.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vrećasto odelo - ovaj tip odela izgleda kao da je nekoliko brojeva prevelik, kao da ga je muškarac pozajmio od svog suseda koji ima 50 kila više od njega. Ženama to nije nimalo seksi, naprotiv - odbojno.

Bilo što ružičaste boje - kada ih upitaju zašto ne vole videti muškarca u pink varijanti, žene jednostavno nemaju neki konkretan odgovor - kažu da im to jednostavno nije muževno, a muškarce koji to nose više doživljavaju kao prijateljice.

Pripijene pantalone - naravno, moraju imati i elastina jer ih je inače nemoguće navući na noge. Ovakav model lepo je videti na ženama, ali muškarci bi se ipak trebali držati klasičnijih krojeva u kojima njihova muškost dolazi do izražaja. Retko koja žena želi pored sebe imati momka koji izgleda kao balerina.

Previše nakita - svako preterivanje ostavlja pogrešan utisak, a posebno kada muškarac krene stavljati nakit na sebe.

Nekoliko narukvica - šarenih, s perlama, pa uz to oko vrata stavi ogrlicu ili dve, minđuše... I dok ga žena gleda takvog na ulici, teško će osetiti miris njegovih testosterona. Čak i ako su prisutni u zraku, činiće se kao da ih nema.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track