NJIHOVI IZAZOVI: Sa ovih 8 PROBLEMA se susreće svaka NISKA žena!
Foto: Profimedia

Muke

NJIHOVI IZAZOVI: Sa ovih 8 PROBLEMA se susreće svaka NISKA žena!

Žena -

Na žene niskog rasta ljubomorne su druge samo zato što mogu da nose i najvrtoglavije potpetice, a da ne izgledaju previsoko.

Postoje i neki neželjeni izazovi sa kojima se sve niske žene svakodnevno susreću.

Ovo je njihovih 8 problema:

1.Pitaju vas da pokažete ličnu kartu da bi proverili jeste li punoletni kada želite kupiti alkohol ili cigarete. Ili ući u noćni klub. Nakon što napunite određene godine ova pojava prestane biti slatka i postane iritantna. Jedino vas teši to što izgledate mlađe.

Profimedia
Profimedia

2.Kod svake kupovine odeće i obuće na odelima nadate se da ćete ipak nešto pronaći, ali na kraju uvek završite na dečjem odelu jer jedino tamo imaju brojeve koji vam odgovaraju. A i nađete li pantalone na delu za odrasle koje vam odgovaraju u veličini vrlo verovatno ćete ih skraćivati.

Profimedia
Profimedia

3.Ljudi vas stalno ispituju da li vam je udobno dok sedite u automobilu tako blizu volana i vidite li uopšte išta iznad njega kroz vetrobransko staklo. Pa naravno da jedva vidite jer inače ne biste sedili tako blizu volana.

4. Hodanje u grupama za vas je noćna mora jer uvek teško sustižete druge ljude s obzirom da imate sitniji korak od njih. Uvek morate moliti prijatelje da uspore kada idete zajedno u šoping.

5.Jako se veselite odlasku u bioskop ili na koncert. Ali ko god malo viši sedi/stoji ispred vas, nećete moći ništa da vidite. Znate da se ta osoba nije stvorila ispred vas baš s namerom da vam zakloni pogled, ali ipak ne možete pomoći sebi a da je ne proklinjete.

Profimedia
Profimedia

6.Uvek će vas svi prvenstveno znati po vašoj malenkosti. Osuđeni ste na to da vam za ceo život prišiju nadimke poput mala, patuljčica, palčica i slično.

Profimedia
Profimedia

7.Ako se ugojite i jedan kilogram na vama se to vidi mnogo više nego na višim i ljudima prosečne visine. Pa to stvarno nije fer!

8.Kuhinja je vaša prostorija za vežbanje. Stalno se morate istezati i protezati kako biste dosegnuli posude sa najviših polica.

zadovoljna.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track