NEMA BLAMA: Ovi saveti će vam pomoći da se bez ustručavanja skinete pred njim
Foto: Profimedia

Gola i ponosna

NEMA BLAMA: Ovi saveti će vam pomoći da se bez ustručavanja skinete pred njim

Žena -

Ljubite se strastveno i sve vodi ka seksu, ali vi biste da izbegnete taj momenat, jer vam je neprijatno da se skinete. Zapravo, sramota vas je od svog tela i od činjenice da ćete biti goli u njegovom prisustvu, pa će tada imati priliku da vidi sve mane vašeg tela. Ok, prestanite! Samo prestanite sa ovim mislima!

Ten

Telo je privlačnije ako je tamnije, jer su tada prekriveni svi nedostaci. Ako niste pristalice solarijuma, onda vam savetujemo da koristite tonirane kreme na biljnoj bazi, koje će, za nijansu, biti tamnije od vaše prirodne boje tena.

Piling

Pripremite kožu za dodire. Jednom do dva puta nedeljno napravite dubok piling celog tela. Pomešajte morsku so i maslinovo ulje, dobro istrljajte telo, pa isperite. Koža će vam blistati.

Frizura

Kosa može biti vaš saveznik. Operite je mirisnim šamponom i pustite da slobodno pada. Ima neka tajna veza između muškaraca i ženske kose.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hrana

Dan započnite odgovarajućim namirnicama. Izbegavajte one koje vas čine nadutom, a obroci neka budu lagani i ne previše obilni. Takođe, zaboravite na gazirana pića, jer će vam od njih stomak biti tvrd i kao kod trudnica, što uopšte nije seksi.

Parfem

Tokom zavođenja aktivirana su sva čula. Nežan parfem na vašoj glatkoj koži partnera će oboriti s nogu.

Temperatura

Ako spremate prostoriju za intimno druženje s partnerom, sobna temperatura mora biti prijatna, jer ćete tako izbeći jezu, izražene kapilare i hladna stopala.

(Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track