DOBILA JE TUMOR NA MOZGU: Bila je SAVRŠENA manekenka, pa se IZOBLIČILA!
Foto: Profimedia

Šokantno

DOBILA JE TUMOR NA MOZGU: Bila je SAVRŠENA manekenka, pa se IZOBLIČILA!

Žena -

Viki Perez je trenirala, išla u teretanu, imala savršeno telo i reklamirala je bikinije. Odjednom su joj počeli da joj otiču lice, ruke, stopala.

Ovoj devojci dijagnostikovali su tumor na mozgu.

Viki Perez je bila manekenka i reklamirala je bikinije. U oktobru 2015. godine oteklo joj je lice i noge su joj počele oticati. U roku od jedne godine majka jednog deteta je sa 58 kilograma došla na 77 kilograma. Lekari su joj rekli da ima tumor na mozgu.

Viki s Floride kaže kako je vežbala svaki dan, ali se debljala.

"Teretana i fitnes su bili moja strast. Trenirala sam svaki dan. Šokirala sam se kada sam shvatila da mi otiču lice, ruke, noge. Uskoro sam morala nositi muške cipele. Sva mi je odeća odjednom bila premala. Nisam htela da izađem iz kuće. U februaru 216. sam završila u bolnici zbog čudnog osipa. Mislila sam da je alergija, ali sledeći dan nisam mogla da dišem. U bolnici su mi lekari tvrdili da mi nije ništa. A onda sam na sveučilištu u Alabami pronašla lekara koji je otkrio da imam tumor na mozgu", kaže Viki.

Profimedia
Profimedia

Operisali su je u junu prošle godine.

"Odmah sam videla promene. Dva dana nakon prve operacije stopala su mi bila normalna. Osećala sam se bolje, osećala sam se izvrsno, ali sam za mesec dana bila opet u bolnici i opet su me operisali. Oporavak je bio težak. Ponovo sam morala da naučim hodam i trčim. Bila sam ljuta i plakala sam. Hormoni su mi divljali i mislila sam da sam luda", kaže Viki. I danas se oporavlja.

Smršala je i sada ima 67 kilograma.

"Oporavak dugo traje. Još nisam 100 posto zdrava i stres može biti jako opasan za mene. Ali vidim napredak i trenutno se fokusiram na sina i njegovo školovanje. On mi je najvažniji. Bez njega ne bih mogla prolaziti kroz sve to", izjavila je ona.

Profimedia
Profimedia

Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track