U OSMOM MESECU: Trudna mama se OBESILA u ormanu i ostavila JEZIVU poruku!
Foto: Twitter Printscreen

tuga

U OSMOM MESECU: Trudna mama se OBESILA u ormanu i ostavila JEZIVU poruku!

Žena -

Kejt Vilkoks (36) je pronađena kako visi u ormanu dok je bila u tridesetoj nedelji trudnoće. Ona je posle prvog porođaja kada je dobila ćerku Iris 2014. godine, počela da pati od depresije.

Nakon terapije i razgovora sa lekarima ubedila ih je da joj je bolje. Sud je potvrdio da je ona već pokušala da počini samoubistvo, što je očigledan vapaj za pomoć.

Njen muž Struart Vilkoks je rekao da su to bila teška vremena i da je ona imala dva incidenta pre nego što je završila u bolnici.

"Pokušala je da se prodozira terapijom. Razgovarali smo ali nisam imao predstavu da namerava da sebi oduzme život. Patila je od depresije, bila je veoma zatvorena, a poslednji put smo razgovarali to jutro pre njene smrti", rekao je on.

Stjuart je dodao da je tokom pet meseci njenog lečenja sve izgledalo kao da će se njeno stanje popraviti, ali se ono pogoršalo kada je drugi put ostala trudna.

Prošle godine 12. avgusta, Kejt je pronašena kako visi u ormanu u svojoj kući u jugoistočnom Londonu, prenosi Dejli Mejl.Mlada majka je pre samoubistva ostavila oproštajnu poruku.

"Stjuarte, ne ulazi. Žao mi je zbog svega, ti si divan čovek i volela bih da mogu da vratim vreme", napisala je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track