DIKTIRA MODU CELOM SVETU: Kraljica stila iste sandale nosi 23 godine, a evo šta nikad ne bi obukla
Foto: Profimedia

Savet Ane Vintur

DIKTIRA MODU CELOM SVETU: Kraljica stila iste sandale nosi 23 godine, a evo šta nikad ne bi obukla

Žena -

Kraljica stila, urednica američkog "Voga" Ana Vintur, modni đavo bez koga je revija nezamisliva posle odgledanih sezonskih revija ima samo jedan savet za sve dame.

Ana je, naime, jednu posebnu vrstu kreacije prokomentarisala i opisala kao izrazito "dosadnu". To je za mnoge bila "tiha jeza" koja ih je naterala da preispitaju sopstveni ukus.

"Prada uvek pomera granice i pokušava da pokaže nešto drugačije. Dostupni su nam različiti proizvodi, ali treba nam emotivna moda, koja će nas podstaći da sanjamo, a ne samo još jedna dosadna bež kožna jakna", izjavila je Ana.

Iako je ovom izjavom zadala glavobolju mnogim modnim pratiocima koji obožavaju baš ovaj komad jednostavan za kombinovanje, ona s druge strane ima jedan fetiš, za koji bismo slobodno mogli da kažemo da je - dosadan.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

To su "Manolo Blanik" sandale boje kože koje ona nosi gotovo svakodnevno, a od 1994. na svakom pojavljivanju na crvenom tepihu."Nikada ne komentarišem broj cipela koje neko naručuje, ali Ana uvek voli da njene cipele, kao i sve drugo od garderobe, bude savršeno u bilo koje doba", rekao je Manolo Blanik za "Vog" 2011. godine.

superžena

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženskI mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track