(FOTO) ONI SU NAJLEPŠI PAR NA INSTAGRAMU: A na tome zarađuju VRTOGLAVE CIFRE! Evo kako...
Foto: Printscreen/Instagram

Srećni i puni ko brod

(FOTO) ONI SU NAJLEPŠI PAR NA INSTAGRAMU: A na tome zarađuju VRTOGLAVE CIFRE! Evo kako...

Žena -

Britanac Džek Moris (26) i njegova devojka iz Australije Lorin Bulen (24) upoznali su se marta 2016. godine na Fidžiju i od tada su nerazdvojni.

Njih dvoje odlučili su da sarađuju na Instagramu gde kače svoje slike sa proputovanja širom sveta. Zajedno su obišli 45 država i od Instagrama zarađuju vrtoglave cifre.

"Uglavnom slikamo sat vremena nakon izlaska sunca, jer tada nigde nema previše ljudi", otkio je Džek i dodaje da se trudi da sve fotografije sređuje u istom programu i na isti način.

Sada sa devojkom živi na Baliju i ceo posao mu se sastoji od traženja lepih lokacija širom sveta a potom i odlaska do njih. Sve slike, napominje on, su fotografisali ili on ili devojka, a ako su zajedno na slici, koristili su stativ i tajmer na fotoaparatu.

(VIDEO) NAJPOZNATIJI PAR NA JUTJUBU RASKINUO Fanovi u šoku: Ne možemo da verujemo!

Džek je u januaru izjavio za jedan časopis da sponzorisani post ne postavlja ispod 3.000 dolara, ali prosek mu je oko 9.000 dolara po sponzorisanoj fotografiji. A kako on tvrdi, nikada ne bi pristao da reklamira bilo šta sa čime se ne slaže ili što mu se ne dopada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track