Kraljica Elizabeta II ne kreće na put bez specijalnog slatkiša koji se služi za njenim stolom posle večere, piše Lepa & Srećna.Podmažite pleh puterom i prekrijte masnim papirom. Penasto umutite 129 gr putera i 120 gr šećera, dodajte otopljenih 120 gr crne čokolade i muteći dodajte jedno jaje. U tu smesu dodajte 220 gr izlomljenog keksa (komadići veličine badema), dobro promešajte žicom, pa sipajte u podmazani pleh i ostavite da se hladi najmanje 3 sata. Prelijte glazurom od otopljenih 220 gr crne čokolade pa ostavite na sobnoj temperaturi. Ukrasite po želji. PROČITAJTE JOŠ:TAJNI RECEPT ZA TORTU ESTERHAZIBELA ROZEN TORTANAJBRŽA VELIKA TORTA S VOĆEM
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Čokoladna fantazija koja se topi u ustima: Kolač koji se BRZO sprema, a još BRŽE pojede