IMALA SAM SAMO 16 GODINA: Saznala sam da sam TRUDNA, ali to nije bio JEDINI ŠOK!
Foto: Profimedia

Ispovest

IMALA SAM SAMO 16 GODINA: Saznala sam da sam TRUDNA, ali to nije bio JEDINI ŠOK!

Žena -

Iako sam imala samo 16 godina, odlučila sam da zadržim svoju devojčicu. Mama mi je podrška u svemu.

Od početka srednje škole užasno sam se palila na dečka koji je sa mnom pevao u školskom horu.

Iako sam znala da sam jedna od zgodnijih devojaka u školi, nekako sam se bojala da nisam dovoljno dobra za njega On je stvarno bio dečko na mestu - bio je dobar učenik, pevao je u horu, svirao violinu. Bio je jako lep i pola škole je uzdisalo za njim, ali ga devojke nisu previše zanimale.

Posle godinu dana konačno sam skupila hrabrost i odlučila da mu priđem. Ubrzo smo počeli intenzivno da se družimo, ali on nikako nije hteo da napravi prvi korak. Nakon skoro pola godine druženja i takozvane veze, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke. Tog vikenda sam bila sama kući i pozvala sam ga u stan.

Priredila sam mu romantičnu večeru i teškom mukom sam ga odvukla u krevet i zažalila. Seks je bio užasno čudan, a ja sam tokom celog odnosa vodila igru i imala dojam kao da on to radi protiv svoje volje. Od tada mi se više nije javio, a prestao je i da me pozdravlja na školskom hodniku.

Sledeći mesec nisam dobila menstruaciju. Odmah mi je na pamet pao seks sa njim. Odradila sam test i saznala da sam trudna. Pao mi je mrak na oči. Imala sam samo 16 godina i bila sam trudna s dečkom koji me ostavio nakon prvog seksa. Svet mi se srušio.

Potpuno očajna odlučila sam da razgovaram sa njim i ponovno zažalila. Nakon što me saslušao, samo je tiho odgovorio: Žao mi je, ali ja sam gej.

U tom trenutku su mi se složile sve kockice i njegovo neobično ponašanje tokom naše veze konačno je dobilo smisao. U strahu, pomoć sam potražilla kod mame koja je rekla da će me podržati u mojoj odluci. Dete sam zadržala, a mama je uvek tu za mene i moju malu princezu i zahvaljujući njoj uspevam da uskladim majčinstvo i školu.

cool.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track