PETAO KAO SIMBOL: Ljubavna modna kolekcija
Foto: Promo

Serbia Fashion Weeka

PETAO KAO SIMBOL: Ljubavna modna kolekcija

Žena -

Svi ljubitelji mode i poštovaoci dizajnera Barona istinski su uživali u njegovoj novoj kolekciji pod nazivom „Love is in Novi Sad“.

Ovogodišnje aprilsko izdanje Serbia Fashion Weeka bilo je ubedljivo najposećenije do sada, a jedan od najuspešnijih dana definitivno je bio petak, kada je održana i modna revija jednog od naših najpoznatijih modnih dizajnera Mladena Milivojevića Barona.

Svi ljubitelji mode i poštovaoci ovog dizajnera istinski su uživali u njegovoj novoj kolekciji pod nazivom „Love is in Novi Sad“.

Dok proživljava svoje najkreativnije modno razdoblje, inspiraciju za novu kolekciju, kao i za sve prethodne, pronašao je u Vojvodini i Novom Sadu, ali ovog puta glavna muza je bila životinja petao kao simbol svetlosti, rađanja i buđenja.

Za svoju ljubavnu kolekciju Mladen je najviše koristio pamuk s primesama čipke, lana i svile kako bi istakao eleganciju modela. Publika nije krila oduševljenje njegovom kolekcijom, a nakon ovacija i uspešne revije na Serbia Fashion Weeku, svoje kolekcije prikazaće i na inostranim nedeljama mode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track