OTKRIVAMO TRIKOVE: Prolećno raspremanje kuće nikada nije bilo lakše!
Foto: PR

Rasteretite svoj dom

OTKRIVAMO TRIKOVE: Prolećno raspremanje kuće nikada nije bilo lakše!

Žena -

Svi jako dobro znamo koliko muka može da nam zada tradicionalno prolećno raspremanje doma. Odlaganje sezonske garderobe, sređivanje dvorišta, detaljno ribanje podova, može nam oduzeti puno vremena, ali i mnogo živaca. Postoje načini da se pomenute muke okončaju! Otkrivamo trikove koje ćete odmah zavoleti!

Muči vas manjak prostora u vašem domu? Rešenje je u vakum kesama za garderobu! One štede čak neverovatnih 75% prostora, u njima možete sigurno odložiti sezonsku garderobu, jakne, jastuke, posteljine, a idealne su i za putovanja. Ovim putem odlaganja garderobe Vi i čuvate zapravo stavri od spoljnih uticaja - vlage, vode, insekata... Vakum kese će vas oduševiti , a njihova cena je za veće ( dimenzije: 80x120 ) 330 dinara, dok su manje ( dimenzije: 60x80 ) samo 195 dinara , OVDE odmah mogu postati Vaše!

Očistite sve vrste podnih površina jednom spravom! Spray Mop čistač podova uz minimalan Vaš napor čisti podove od bakterija i nečistoća i to sve za vrlo kratko vreme i bez savijanja kičme! Na sebi ima rezervoar, u koji možete sipati vodu, ili bilo koje sredstvo za čišćenje koje koristite, a prtisikom na dugme, Vi kontrolišete količinu vlage koja će izaći na pod. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360 stepeni, pa će te vrlo lako očistiti i nepristupačne delove. Akcijska cena mopa je 1690 rsd , a klikom OVDE ga možete odmah poručiti.

Recite zbogom problemima sa crevom za vodu! Predstavljamo Vam Magic Hose magično, rastegljivo crevo od 45m pod pritiskom vode. Napravljeno je od izdržljivog, unutrašnjeg creva i spoljašnost creva je od jake mreže. Svakim uključivanjem vode crevo se automatski proširi do 3 puta svoje dužine. Nakon isključivanja vode u roku od samo nekoliko sekundi, crevo se automatski smanji i vrati na početnu veličinu. To znači da ne zauzima mnogo prostora i pritom je izuzetno lagano. Prskalica se dobija na poklon, a cena ovog fenomenalnog proizvoda je 2490 rsd, a možete ga OVDE odmah poručiti.

Još sjajnih proizvoda, koji mogu biti Vaši, po neverovatno spuštenim cenama, možete pogledati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track