OTKAČENO NA PRVI POGLED: Stvari koje deluju šašavo, a provereno pomažu u mnogim situacijama
Foto: Promo

Sjajna rešenja

OTKAČENO NA PRVI POGLED: Stvari koje deluju šašavo, a provereno pomažu u mnogim situacijama

Žena -

Mnogi proizvodi koje srećemo, nam na prvi pogled deluju smešno, ili beskorisno, ali istina je potupuno drugačija. Utisak zna da nas prevari, i da nas slučajna upotreba istih proizvoda demantuje već pri prvom susretu sa njim. Predstavljamo vam proizvode koji rešavaju svakodnevne probleme i dokazuju da su nam i te kako potrebni.

Svi znamo koliko je miran san važan i neophodan. Isto tako, znamo i koliko veliki broj ljudi ima problema sa hrkanjem, koje remeti san i osobi koja hrče, ali i ostalim ukućanima. Magični prsten protiv hrkanja je revolucionarno rešenje, koje otvara nosne šupljine, pa samim tim radi na izmeni ustaljenje navike disanja na usta. Prsten je izrađen od kvalitetnog silikonskog gela, košta samo 490 dinara, a OVDE ga možete poručiti.

Ukoliko imate probleme sa čukljevima - postoji rešenje za to ! Longeta za čukljeve radi na njihovom ispravljanju, namenjena je da se nosi u toku noći, a izrađena je od pene u skladu sa anatomijom stopala. Ove zapanjujuće efikasne longete su napravljene tako da štite najkritičniju oblast kod palca, ali i prednji deo ako je otečen. Košta fantastičnih 590 rsd, a OVDE može biti vaša.

Znamo koliko lepa i negovana kosa doprinosi celokupnom izgledu žena i muškaraca. Danas, nažalost, mnogi imaju problem sa njenim opadanjem i proređenošću. Dexa fiberi za kosu će na brz i siguran način dovesti do poboljšanja kvaliteta, gustine i celokupnog izgleda Vaše kose! Prirodan izgled koji daje kosi čini ovaj proizvod jednim od najefikasnijih kada je u pitanju dodavanje bujnosti kosi. Dovoljno je samo da ga pospete po proređenoj kosi i vlakna će se sjediniti sa Vašom kosom i učiniti da izgleda prirodno i da niko ni ne primeti da ih imate na sebi. Cena je 2790 rsd, a OVDE možete da ga poučite odmah.

Svi volimo lubenicu, ali mnogima njeno čišćenje i sečenje predstavlja problem. Sekač za lubenice je ultrapraktičan i efikasan, napravljen od nerđajućeg čelika. Sa njime će vaši parčići lubenice biti lako i ravnomerno isečeni, a vaša odeća će ostati čista i neumazana, kao što to obično biva kada se mučite sa običnim noževima. Pošto isečete lubenicu, sekač će Vam poslužiti i kao hvataljka, što će vam olakšati serviranje lubenice na tanjir. Cena je 690 rsd, a OVDE može postati Vaš.

Ne bacajte polomljen okvir od naočara, polomljene čaše od vina, ili dečije igračke! Popravite ih! Laser bond 5 sec fix olovka za zavarivanje će vam to omogućiti vrlo brzo i lako, uz pomoć UV lampice koja se nalazi na jednom kraju nje. Popravljene predmete je posle zavarivanja ovom olovkom moguće prefarbati, prelakirati i, naravno, iskoristiti na način na koji Vama odgovara. Laser bond olovku možete poručiti OVDE, a njena cena je fenomenalnih 690 rsd!

Kada krene toplo vreme i poželite da se rashladite, više ne morate to činiti lepezom ili polivajući se vodom kao do sada. Jer na tržištu se pojavio mobilni ventilator! Možete ga koristiti bilo gde da se nalazite: u kafiću, autobusu, kod kuće ili na bazenu. Izuzetno je praktičan za nošenje, može da stane u džep, novčanik, torbu. Vrlo jednostavno se montira i takođe vrlo lako rasklapa. Ne zahteva nikakve dodatne aplikacije na telefonu. Ventilator može da se koristi za Iphone telefone, ali isto tako i android telefone. Cena je 490 rsd za Iphone, dok je za android telefone cena 390 rsd! OVDE odmah naručite!

Najslađe za kraj! San mnogih dama ( ali i muškaraca ) može da se ostvari za par sekundi! Dobra zadnjica je privlačna svima, a otkrivamo vam tajnu brazilske pozadine. Gaćice za podizanje zadnjice Brazilian Secret, su izrađene od mikrofibera, koji ujedno i podiže vašu zadnjicu, ali i daje joj volumen! Vrlo su prijatne i udobne za nošenje. Izgledajte u svemu što obučete savršeno! Cena gaćica je akcijska i iznosi samo 450 rsd, a OVDE mogu odmah postati Vaše.

Još fenomenalnih i korisnih proizvoda pogledajte OVDE, po neverovatno niskim cenama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track