REVOLUCIONARNO: Ispeglajte veš brzo, bez muke, gde god se nalazite!
Foto: PR

Sjajno rešenje

REVOLUCIONARNO: Ispeglajte veš brzo, bez muke, gde god se nalazite!

Žena -

Spremate se za putovanje, a morate da se odreknete određenih komada odeće jer znate da će se izgužvati u koferu i da nećete moći da ih ispeglate?

Dasku za peglanje, naravno, ne možete da nosite. Ali, sada se pojavilo nešto sasvim NOVO što će vas svojom praktičnošću prosto zapanjiti.

U pitanju je nova IRON EXPRESS – prenosiva prostirka za peglanje. Ona Vam omogućava da na brz i efikasan način sa lakoćom ispeglate omiljenu bluzu, košulju ili haljinu gde god da se nalazite.

Ova jedinstvena prostirka koju možete nositi sa sobom gde god pozelite izrađena je od visokokvalitetnog materijala i vrlo je postojana na visokim temperaturama. Njen gornji sloj zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, dok donji sloj poseduje prijanjajuća svojstva koja će prostirku tokom peglanja držati na mestu, a danas je OVDE moguće kupiti je na popustu od preko 53%!

Pogledajte u sledećem videu koliko je Iron Express prostirka praktična:

Ne dozvolite da Vam glavobolje zadaje peglanje garderobe i odricanje od omiljene odeće na putovanju jer je nemoguće ispeglati je. Naručite odmah prenosivu prostirku i rešite problem peglanja zauvek.

Možete je poručiti putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h, ili online OVDE non-stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track