MAMINI SAVETI ZA LEPOTU: Budi negovana, čista i uredna
Foto: Shutterstock

One znaju najbolje

MAMINI SAVETI ZA LEPOTU: Budi negovana, čista i uredna

Žena -

Najlepšu kožu nemaju one žene koje koriste najskuplje preparate, nego one koje je redovno neguju

Verujemo da ste sada već dovoljno odrasle i u potpunosti ste svesne činjenice da vam je mama zapravo najbolja prijateljica koju imate i koju ćete ikada imati.Znate da vam ona daje najbolje savete (koliko god vas to ponekad nerviralo), ali ruku na srce, na kraju uvek priznate da joj je svaka bila na mestu.Ovaj put vam donosimo njihove trikove u vezi s lepotom koje zaista treba zapamtiti.

1. Tvoje lice je vredno svakog novčića koji želiš da potrošiš na dobru kremu. Ne razmišljaj, kupi je. Ali ne zaboravi jednu važnu stvar: najlepšu kožu nemaju one žene koje koriste najskuplje preparate, nego one koje je redovno i pravilno neguju.2. Nauči da voliš šešire dok si na suncu.3. Nosi kremu sa zaštitnim faktorom baš svaki dan, čak i kada nisi na plaži i kad je zima.4. Nikad ne idi u krevet sa šminkom - to je loše za tvoju kožu, a i namučićeš se dok opereš jastučnice.5. Uvek, ali uvek budi čista i uredna, oprane kose i urednih noktiju. Sve ostalo je manje bitno.6. Samo zato što sve žene žele određenu frizuru ili boju kose, ne znači da je i ti moraš imati, jer ti možda neće stajati.

7. Ako želiš da potrošiš malo više vremena na jednu stvar, neka to bude tvoja kosa. Ako frizura i cipele ne izgledaju dobro, sve ono između nije važno.8. Lepa i negovana koža i uredne obrve su ono na šta uvek moraš da obraćaš pažnju.9. Kada konačno nađeš savršenu maskaru, uvek kupuj samo nju.

10. Jednom kad otvoriš lak za nokte, potrudi se da ga potrošiš na vreme da se ne bi zgusnuo jer si u tom slučaju bacila pare.11. Uvek nakon tuširanja namaži telo kremom i nikada ne preskači tu aktivnost.12. Namaži stopala hidratantnom kremom svaki put pre spavanja i obuj čarape. Ujutro ćeš se probuditi s mekanom kožom i neće ti se stvarati zadebljanja na petama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja