RECEPT PIJTE SVAKI DAN 4 DANA OVAJ ČUDOTVORNI NAPITAK: Skinućete 10 centimetara u struku bez po muke
Foto: Shutterstock

Spremite se za leto

RECEPT PIJTE SVAKI DAN 4 DANA OVAJ ČUDOTVORNI NAPITAK: Skinućete 10 centimetara u struku bez po muke

Žena -

Nutricionista Sintija Sas, autor dijete za ravan stomak, tvrdi kako se pijenjem tzv. sasi vode gubi čak deset centimetara u struku i to za samo četiri dana.

Za napitak, koji je sama kreirala i isprobala, kaže da osvežava, revitalizuje, smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt, podstiče probavu, a sadrži vrlo malo kalorija.

Ovo je recept za Sassy vodu:

Sastojci:* 8 čaša vode (ukupno oko dve litre)* 1 kašičica narendanog đumbira* 1 sveži krastavac srednje veličine* 1 limun srednje veličine* 12 listića zelene nane

Priprema:

Krastavac i limun narežite na tanke šnite pa stavite u vodu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Promešajte i ostavite u frižideru preko noći. Procedite.

Sintija napominje kako se tokom tih četiri dana, dok se pije ovaj napitak, treba izbegavati slatkiši i ostala nezdrava hrana kao i masni te visoko kalorični obroci. Nije dobro piti niti gaziranu vodu. Treba jesti zdrave namirnice u malim obrocima i kretati se više nego inače.

Gotovo svi sastojci su prirodni dijuretici što će podstaknuti izbacivanje suvišne tekućine iz tela, tako da imajte na umu da ćete češće morati u toalet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track