BLOGERKA PRIZNALA KAKO ČUVA HARMONIJU U BRAKU: Svaki dan ga lažem! Uvek koristim ovih 7 rečenica!
Foto: Profimedia

Otkrila svima

BLOGERKA PRIZNALA KAKO ČUVA HARMONIJU U BRAKU: Svaki dan ga lažem! Uvek koristim ovih 7 rečenica!

Žena -

Iskrenost je većini parova prioritet u ljubavnom odnosu, ali to nas ne sprečava da svakodnevno izgovaramo male bele laži.

Istina ponekad može biti okrutna. Lusi Klarke je odlučila iskreno da progovori o lažima koje žene govore svojim muževima kako bi očuvale harmoniju u svom braku.

1. Seks je bio fantastičan

Ne možete tražiti više od žene s dvoje dece i zahtevnim poslom. Ne uživam u seksu s njim kao nekada, ali njega usrećuje pomisao da je još uvek prava seks mašina pa puštam da veruje u to.2. Nisi se ugojio

Moj suprug veruje da i danas izgleda isto kao onog dana kada smo se upoznali. Naravno, to nije istina. Oboje smo se ugojili tokom godina. To je potpuno normalno u mojim očima. Volim ga takvog kakav je i ne smetaju mi njegovi suvišni kilogrami.

3. Još uvek si mi seksi

On više nije mladić za kojeg sam se udala. Možda je nekom drugom on najzgodniji frajer na svetu, ali meni definitivno nije i s tim sam se pomirila. Njemu ne bi bilo svejedno kada bi to znao, ali nema smisla reći mu to. Ništa se ne bi promenilo i samo bih povredila njegova osećanja.

NEMOJTE SE PLAŠITI DA SE ISTAKNETE: Ako ste plus size lepotica, nosite ovakve detalje!

4. Sviđa mi se tvoj poklon

Moj suprug ne zna da donese razumnu potrošačku odluku. Ne mogu se setiti ni jednog njegovog poklona koji nije bio razočaravajući. Neverovatno je da nakon toliko godina braka još uvek ne poznaje moj ukus. S druge strane, važna je namera. Bez obzira na to koliko je poklon bio loš, on je uložio trud.

5. Ne smeta mi što ide napolje sa prijateljima

Naravno da mi smeta! Moj život bi bio mnogo lakši kada bi ostao kući i pomogao mi sa decom. Moja jutra bi bila mnogo puta prijatnija da se ne moram jutro nakon izlaska baviti njegovim mamurlukom.

6. Ne, to nije nova odeća. Stara je

Ove stare pantalone? Imam ih sto godina, samo ih još nikada nisam nosila. To je mantra svake pritajene šopingholičarke. Da, krajem meseca obično smo malo u minusu, ali meni je stvarno trebala crna torba ili ona haljina za posao.

7. Volim hranu koju ti skuvaš

Ne, ne volim, ima grozan ukus. Moja hrana ima puno bolji ukus i izgleda bolje, ali ako ti kuvaš, to znači da ja ne moram i to jako cenim.

Profimedia
Profimedia

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track