RODITELJI, OPREZ! I VAMA MOŽE DA SE DESI: Devojčica se igrala napolju, pa se probudila paralizovana
Foto: Printskrin Facebook

Jutro iz horora

RODITELJI, OPREZ! I VAMA MOŽE DA SE DESI: Devojčica se igrala napolju, pa se probudila paralizovana

Žena -

Amanda Luis i njen suprug proveli su dan sa ćerkom napolju. Igrali su se bez ikakvih problema, a onda su uveče primetili promene kod nje.

Naime, devojčica Evelin je počela da se ponaša čudno. Kada su je okupali pred spavanje, nije želela da ustane kako bi obukla pidžamu.

"Pomogla sam joj i stavila u krevet. Bila je malo uznemirena, pa sam na kraju spavala s njom", piše svoju priču Amanda na Fejsbuku.

"Ujutru je imala problem da stoji, jedva je mogla da hoda ili puzi, a takođe i da koristi ruke. Snimili smo je kako bismo poslali porodici da vide da li imaju neku ideju šta bi to moglo da bude. Odličili smo da je odmah odvedemo u hitnu jer su joj se simptomi pogoršavali."

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Na svu sreću, kada su stigli, primili su ih veoma brzo. Doktor je pričao sa njima i rekao da je tokom 15 godina video oko 7-8 dece njenih godina sa identičnim simptomima i da najverovatnije ima krpelja. Pregledali su je, pročešljali veoma dobro kosu i zaista našli tamo krpelja.

Ovo stanje se zove paraliza krpelja. Takođe može da pogodi pse i može biti fatalna.

Evelin su izvadili krpelja, a već sutradan je počela da bude ona stara.

Njeni roditelji su želeli da podignu svest o opasnosti koja vreba kada su krpelji u pitanju, pa su iz tog razloga postavili snimak njihove ćerkice, kako bi i drugi roditelji videli o čemu se radi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Poslušajte poruku majke čiji se sin obesio zbog nasilnika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track