Najnovije vesti

ISTRAŽIVANJE POTVRĐUJE: Ovako izgleda muškarac kome žene ne mogu da odole!
Foto: Profimedia

Idealan tip

ISTRAŽIVANJE POTVRĐUJE: Ovako izgleda muškarac kome žene ne mogu da odole!

Žena
01:08h

Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi ne trude se da opovrgnu tu teoriju.

Jedno istraživanje odlučilo je da odgovori na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad.

IMALA JE 130 KILOGRAMA I TEŠKO HODALA: Sada se prepolovila, a porede je sa Kim Kardašijan!

Vole li žene više tamnokose ili plavokose muškarce?

Odgovor na to pitanje potražila je jedna popularna veb stranica za upoznavanje partnera. Napravili su istraživanje u kom je sudelovalo 145.000 njihovih muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci s crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak sastanaka, za razliku od plavokosih muškaraca koji u proseku odlaze na dva mesečno.

Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kom savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece i zarađuje više od 200.000 dolara godišnje.

Kao primer poznatih muškaraca koji imaju sve potrebne fizičke kvalitete, žene su navele Džon Hema, Patrika Dempsija, Marka Rufala i Džerard Batlera.

Profimedia
Profimedia

(zadovoljna.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...