DOČEKAJTE LETO SPREMNI: Za malo novca preporodite svoje noge!
Foto: Promo

SJAJNA REŠENJA

DOČEKAJTE LETO SPREMNI: Za malo novca preporodite svoje noge!

Žena -

Stiže dugoočekivano leto koje donosi pripreme, i svi želimo da ga dočekamo što bolje spremni. Pokazaćemo vam sjajne proizvode kako da pripremite svoje noge, a da uopšte ne potrošite mnogo novca, ne uložite previše energije i potrošite puno vašeg vremena.

Glatke pete su jako važne, zbog letnje obuće. Ne morate da odlazite kod pedikira da bi ste dobili pete kao iz profesionalnih salona! Uradite to kod kuće, kada vama odgovara. Personal Pedi na jednostavan i brz način možete rešiti mrtvih ćelija kože na Vašim petama. Vaša stopala će posle tretmana sa njima biti meka, glatka i lepa. Personal Pedi turpija se vrlo lako koristi: ubacite baterije sa donje strane aparata, skinite zaštitni poklopac sa rotirajućeg dela, zatim samo prislonite na deo kože koji želite da turpijate i Vaš tretman može da počne. Cena je 1290 rsd, a OVDE odmah može postati vaša.

Velvet smooth turpija za nokte namenjena je svima onima koji žele lepe i negovane nokte na veoma brz i lak način. Sa Velvet Smooth turpijom vaši nokti će dobiti željeni oblik, ali i sjaj uz pomoć vrlo jednostavne funkcije poliranja. Izuzetno je laka za korišćenje i anatomski oblikovana tako da savršeno leži u ruci. Uz nju ćete zaboraviti na čekanje po salonima, i velike račune, jer je njena cena samo 690 rsd, a OVDE je možete poručiti.

foto: Promo

Bolovi u stopalima, kolenima, zglobovima, ili kičmi brzo zamaraju telo. Otkrićemo kako da efikasno eliminišete pomenute tegobe, uz pomoć uložaka za obuću sa magnetima. Magneti deluju dvostruko, odnosno svojim magnetnim poljem i akupresurno, jer stimulišu određene tačke na tabanima. Pomažu i kod stresa, nervoze i nesanice. Cena ovog jedinstvenog proizvoda je 350 dinara, a OVDE mogu postati vaši.

foto: Promo

Imate problema sa čukljevima, i osim zdravstvenih to vam stvara i estetskke probleme? Čukljevi su takođe jedan od većih problema velikog broja ljudi. Ovaj deformitet stopala može na vrlo jednostavan način da se reši. Ortopedsko pomagalo - longeta za ispravljanje čukljeva, je umetak izrađen od pene, namenjena za nošenje tokom spavanja i izuzetno je udobna. Štiti najkritičniju oblast oko palca, ali i prednji deo ako je otečen. Bićete oduševljeni ovom longetom, čija je cena 590 dinara, a OVDE je možete pogledati i naručiti.

foto: Promo

Mnogi danas takođe imaju problema sa otečenim nogama, proširenim venama i lošom cirkulacijom. Imajte opet lak korak! Nosite opet kratke stavri! Čarape za cirkulaciju , čija je cena samo 650 dinara, su kompresivne čarape, od kvalitetnog materijala, koji propušta vazduh i poseduje rajfešlus sa strane. Zip Sox pospešiće protok krvi u Vašim žilama, smanjiće venski pritisak, a možete ih poručiti OVDE.

foto: Promo

Još odličnih proizvoda, koji Vam mogu biti od velike koristi, otkrijte OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track