IMATE NAIZGLED NEREŠIVU SITUACIJU? Trikovi koji vam mogu pomoći u mnogim situacijama!
Foto: Promo

SJAJNA REŠENJA

IMATE NAIZGLED NEREŠIVU SITUACIJU? Trikovi koji vam mogu pomoći u mnogim situacijama!

Žena -

Koliko puta vam se desilo da pomislite da ste na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme, zbog raznih situacija koje su vam se desile? Na neke događaje ne možemo da utičemo, ali postoje situacije za koje samo mislimo da su nerešive. Pogledajte sjajne trikove koji vam mogu pomoći u svakodnevim životnim situacijama, i koje vam mogu sačuvati živce i uštedeti vreme.

Polomili ste naočare? Omiljenu dečiju igračku? Čašu? Ima rešenja, ne bacajte polomljene stvari, popravite ih! Laser bond 5 sec fix olovka za zavarivanje će vam to omogućiti vrlo brzo i lako, uz pomoć UV lampice koja se nalazi na jednom kraju nje. Popravljene predmete je posle zavarivanja ovom olovkom moguće prefarbati, prelakirati i, naravno, iskoristiti na način na koji Vama odgovara. Laser bond olovku možete poručiti OVDE, a njena cena je fenomenalnih 690 rsd!

Dočekali smo lepo vreme. Smeta vam vrućina? Rashladite se, bez lepeze i polivanja vodom! Na tržištu se pojavio mobilni ventilator! Možete ga koristiti bilo gde da se nalazite: u kafiću, autobusu, kod kuće ili na bazenu. Izuzetno je praktičan za nošenje, može da stane u džep, novčanik, torbu. Vrlo jednostavno se montira i takođe vrlo lako rasklapa. Ne zahteva nikakve dodatne aplikacije na telefonu. Ventilator može da se koristi za Iphone telefone, ali isto tako i android telefone. Cena je 490 rsd za Iphone, dok je za android telefone cena 390 rsd! OVDE odmah naručite!

foto: Promo

Idete na put, znate da će vam se stavri izgužvati, ali kako spakovati dasku za peglanje? Nije vam ni potrebna! Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje omogućiće Vam peglanje Vaših košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite. Zauzima minimalno mesta u koferu. Prostirka za peglanje je izrađena od kvalitetnog materijala, koja je postojana na visokim temperaturama i koju možete nositi gde hoćete i koristiti u svakoj prilici, ispuniće Vaša najviša očekivanja. Cena prostirke je 950 rsd, a OVDE odmah može postati vaša.

foto: Promo

Želite da okačite željeni predmet negde, ali nemate bušilicu, ili lepak? Uradite to bez toga! Samolepljive pločice Grip Eez omogućuju da postavite na željeno mesto u Vašem stanu, kući, kancelariji ili automobilu željeni predmet, fotografiju, ili ogledalo. Grip Eez je neverovatno praktičan i koristan da ćete moći da ga koristite iznova i iznova. Posle upotrebe ga možete isprati toplom vodom, ostaviti da se osuši i ponovo koristiti za nešto drugo. Ispuniće sva Vaša očekivanja i u kupatilu, u vlažnom okruženju i na ekstremno niskim i visokim temperaturama Cena za pet pločica je 490 rsd, a OVDE ih odmah poručite.

foto: Promo

Još odličnih proizvoda, OVDE možete pronaći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track