(FOTO) IMALA JE 100 KILOGRAMA, A SADA JE PREZGODNA: Izbacila je samo jednu namirnicu!
Foto: Facebook Printscreen

OVO JE GLAVNI KRIVAC

(FOTO) IMALA JE 100 KILOGRAMA, A SADA JE PREZGODNA: Izbacila je samo jednu namirnicu!

Žena -

Dona Dokerti (31) u jednom trenutku je stala na vagu i shvatila da je teška tačno 100 kilograma! Tada je odlučila da mora promeniti svoj život!

Kako kaže, za tu težinu su najveći krivci bili brza hrana i gazirani sokovi prepuni šećera.

"U svojim dvadesetim godinama praktično sam živela na brzoj hrani i slatkišima i nisam imala pojma kako to utiče na moje zdravlje", iskrena je bila Dona.

Svesna svog problema, ona je isprobavala mnoge dijete, koje nisu davale željeni rezultat jer je stalno bila okružena nezdravom hranom.

Ipak, cifra od 100 kilograma ju je frapirala, te je Dona rešila da se konačno izbori sa svojom bolešću i da uradi nešto povodom toga.

Prvi korak se odnosio na izbacivanje sve nezdrave hrane iz kuće.

foto: Facebook Printscreen

"Znala sam da mi je potrebna velika promena i da ne mogu više da čekam. Zato sam izbacila sve nezdrave namirnice iz svog života i krenula da treniram. Kada je mom ocu dijagnoziran dijabetes, jako dobro sam se upoznala sa svim opasnostima šećera i to je dodatno olakšalo moju odluku da ga izbacim iz života", dodala je ona.

Ubrzo, Dona je počela pet dana nedeljno da vežba u teretani, a u tome joj je pomogao i lični trener.

"Imala sam ozbiljne kardio i vežbe sa tegovima. Za godinu dana izgubila sam skoro 40 kilograma. Nisam mogla da verujem koliko dobro izgledam i osećam se", istakla je Dona.

Pored fizičke aktivnosti, svoje omiljene slatkiše zamenila je zdravim alternativima. Za doručak uglavnom jede kašu, ručak je rezervisan za jaja, a za večeru sprema zdrav obrok. Šećer je skroz izbacila iz ishrane.

"Želim da poručim svima koji planiraju da naprave veliku promenu u svom životu da u pitanju nije laka odluka, ali da moraju da budu motivisani jer je sve na njima. Nagrada je neverovatna. Osećam se mnogo bolje i obožavam svoj novi izgled", zaključila je Dona.

foto: Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja