OTEČENE NOGE? Ulošci za obuću sa magnetima za bolju cirkulaciju i hod bez bola – veliki POPUST!
Foto: Promo

OTEČENE NOGE? Ulošci za obuću sa magnetima za bolju cirkulaciju i hod bez bola – veliki POPUST!

Žena -

Konačno se otarasite bolova i osećaja umora u nogama uz pomoć specijalnih magnetnih akupresurnih uložaka koji su tako tanki i lagani da vam neće smetati u obući, a pomoći će vam više nego bilo koji ulošci do sada. Ono što ih čini još boljim je zaista neverovatna akcijska cena od SAMO 350 dinara i to OVDE!

Magnetni akupresurni ulošci otklanjaju bolove u nogama i leđima, pomažu kod problema sa čukljevima, poboljšavaju cirkulaciju, pomažu kod stresa, nervoze, depresije, zamora i nesanice, otklanjaju bolove u zglobovima. Pomažu ljudima koji po ceo dan hodaju ili stoje, sada su OVDE na sniženju od čak 50%, a mogu se poručiti i na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Magneti deluju dvostruko, odnosno svojim magnetnim poljem i akupresurno. Pritiskom težine tela kroz taban na magnet vrši se akupresura na određene tačke na tabanu, što dodano stimuliše taban i pospešuje cirkulaciju. Uložak svojom konstrukcijom deluje tako da stopalo i celo telo postavlja u prirodan anatomski položaj.

Ulošci odgovaraju i muškarcima i ženama, i pogodni su za apsolutno sve tipove obuće. Peru se po potrebi pod mlazom mlake vode i sa malo sapuna, a suše se na vazduhu.

Iskoristite akciju i poručite svoj par na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online non-stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track