SPREMNI ZA GENERALNO SPREMANJE KUĆE? Uz ove proizvode će sve ići mnogo BRŽE i LAKŠE
Foto: Promo

SPREMNI ZA GENERALNO SPREMANJE KUĆE? Uz ove proizvode će sve ići mnogo BRŽE i LAKŠE

Žena -

Proleće je već uveliko stiglo, a vi ste imali toliko posla i obaveza da niste stigli da napravite ono čuveno veliko spremanje kuće?

Ništa ne brinite. Uz ovih nekoliko proizvoda, čićenje će zaista biti lakše, a samim tim i brže. Bitna je samo organizacija i kuća će vam blistati za veoma kratko vreme.

Odakle krenuti? Večito pitanje. Možda je najbolje prvo skloniti zimsku garderobu, ili letnju koju ne koristite tako često. Za to vam je potrebna samo Vakum kesa! Postoji manja i veća varijanta, a vi birate prema svojim potrebama. Usisivač i nekoliko sekundi su vam dovoljni da biste se rešili pretrpanog ormara. Kesu možete poručiti klikom OVDE.

foto: Promo

Šta bismo mogli sad? Opet nešto što se rešava za nekoliko sekundi? Nije problem. Tu su Sani sticks, štapići za čišćenje slivnika. Sve što bi trebalo da uradite je da stavite štapić u slivnik i gotovo! Za samo nekoliko minuta, vaš slivnik biće pročišćen. Cena sa popustom je SAMO 590 RSD. Štapiće možete poručiti OVDE.

foto: Promo

Kad smo to završili, na redu su prozori. Znamo da je pranje veoma dosadno, ali uz Čistač prozora sa prskalicom, pranje će se pretvoriti u zabavu. Dovoljno je da u čistač sipate sredstvo za čišćenje koje inače koristite i zabava počinje. Ova super spravica se može koristiti i u kolima, i veoma je praktična. Možete je poručiti OVDE.

foto: Promo

Na kraju smo spremni za završnicu. Podovi su na redu, a čišćenje njih može da bude naporno i zamorno. Ali, ne sa Spay mopom koji je trenutno na NEVEROVATNOM sniženju! Sa 3.580 RSD je pala cena na sjajnih 1.690 RSD! Odmah ga možete poručiti klikom na OVAJ LINK.

foto: promo

Sve ostale sjajne proizvode možete naći na sajtu Hangar.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track