(FOTO) SVI SU U ŠOKU KADA VIDE KO JOJ JE MUŽ: Gde god se pojave pogledi su uprti samo u njih!
Foto: Printskrin/Instagram

NIKO JOJ NE VERUJE!

(FOTO) SVI SU U ŠOKU KADA VIDE KO JOJ JE MUŽ: Gde god se pojave pogledi su uprti samo u njih!

Žena -

Mnogi misle da muškarac koji obožava teretanunikada ne bi bio sa ženom koja večeri provodi zavaljena uz televizor uživajući u sladoledu umesto da se preznojava na spravama.

Džezi tvrdi da to nikako ne mora da bude pravilo, a kao primer navodi sebe i svog muža.

"Već godinama ovaj čovek voli svaku oblinu, rolnicu sala i striju na mom telu, iako nikad nisam razumela zašto. Kako bi, pobogu, mogao da voli nešto što nije "savršeno"? Kako ovako fit čovek, rođen u teretani, može da voli mene? Nemam ravan stomak, telo mi se leluja dok hodam, kada potrčim uz stepenice čuje se šljapkanje mojih butina. Ali sada vidim da zapravo imam "savršeno telo". Svaka rolnica, svaka oblina i svaka strija su tu i postavljene su savršeno i to sa ciljem da nas oboje usreće. Obožavam svoje telo i konačno vidim zašto ga i on voli", kaže Džez. Ona se inače zalaže za pozitivan stav prema telima svih veličina.

Njena slika je postala viralna, a mnogi joj se zahvaljuju što ih je inspirisala da počnu da vole sopstveno telo. Bilo je i negativnih mišljenja. Mnogi su poručili da je debela i da vodi nezdrav život, ali ona je i za njih imala poruku.

"Ovo je za sve hejtere koji mi kažu da sam debela i da ne radim ništa po tom pitanju, iako vam ne dugujem baš nikakvo objašnjenje. Ali, evo dokaza da idem u teretanu i da sam vrlo zdrava", poručila je ova žena hejterima.

(Kurir.rs/Womansday.com, Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track