ODMORITE UMORNE NOGE I LEĐA: Specijalni ulošci za obuću za hod kao po oblaku!
Foto: Promo

ODMORITE UMORNE NOGE I LEĐA: Specijalni ulošci za obuću za hod kao po oblaku!

Žena -

Ako mnogo hodate ili stojite i ako svakodnevno trpite bol u nogama i leđima, onda obavezno morate u svojoj obući imati uloške za obuću. Ali ne bilo kakve! Danas je OVDE moguće kupiti jedne od, prema rečima izuzetno velikog broja korisnika, najefikasnijih i najudobnijih uložaka za obuću ikada – Gel active uloške!

Ovi preudobni ulošci za obuću zbog kojih ćete lakše i udobnije hodati napravljeni su od dve vrste gela: čvrstog gela koji pruža potporu peti i lukovima stopala i mekog gela koji pruža dodatni komfor i amortizaciju opterećenja. Gel Active ulošci odgovaraju svakom tipu obuće i mogu ih koristiti apsolutno svi – muškarci, žene, poslovni ljudi, oni koji se bave sportom profesionalno ili rekreativno. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti za SAMO 790 dinara!

foto: Promo

Dostupni su svi brojevi od broja 38 do broja 48. Možete ih staviti u cipele, patike, čizme, pa čak i kućne papuče. Koristite ih svakodnevno na poslu, u šetnji, kod kuće, pa čak i dok vežbate. Nećete ih ni osetiti, a vaš hod biće lagan i bezbolan!

Poručite telefonom: 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track