Nov hotel koji Kireniji daje novi izgled i sjaj
Foto: Promo

Nov hotel koji Kireniji daje novi izgled i sjaj

Žena -

Leto sa agencijom „1 A Travel“ je uveliko počelo, ponude za letovanja su spremne, a kao i prethodne godine, najzanimljivije destinacije u ponudi su Turska, Kipar i Egipat. U toku su i popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 40%. Naravno, popularna akcija „dvoje dece gratis“ je i ove godine tu, pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan.

foto: Promo
foto: Promo

Ovaj put se od destinacija izdvojio Kipar, gde sezona kreće krajem maja i koji predstavlja pravi izbor za sve one koji žele svoj odmor da provedu uživajući u prelepim plažama, hotelima sa odličnom uslugom i sadržajima, mnogim istorijskim lokalitetima i jedinstvenim prirodnim lepotama. Jedan od najnovijih i svakako uslugom najkvalitetnijih hotela na Severnom Kipru je hotel Lord’s Palace. Nalazi se na oko 2 km od centra Kirenije, lučkog grada, prepunog taverni, restorana, raznih radnji i istorijskog znamenja, što ovaj grad čini jednim od bisera ovog dela Kipra. Hotel je otvoren u maju 2016. godine, nalazi na odličnoj lokaciji u samom srcu Kirenije i ima veliku baštu. Uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta, ovaj hotel je jedna od najboljih opcija za odmor. Ima 3 restorana, 237 luksuzno opremljenih soba, lobi bar, teretanu, Spa centar, otvoreni poluolimpijski bazen na krovu hotela i brojne druge sadržaje koje ovaj hotel izdvajaju od drugih. Privatna plaža hotela je dužine 470 m, nalazi se u neposrednoj blizini i na njoj je korišćenje suncobrana, ležaljki besplatno za goste hotela. Spa centar hotela je za posebno uživanje, prostire se na 1000 m2 i obuhvata fitness centar, unutrašnje bazene, dva turska kupatila, četiri sobe za terapiju i frizerski salon. Pa je svakako nešto što ne bi trebalo propustiti prilikom boravka u ovom hotelu.

foto: Promo
foto: Promo

Dođite na Kipar i uverite se zašto su mnogi svetski osvajači, kroz istoriju, upravo želeli da budu vladari baš ovog ostrva i uživaju u svim blagodetima koje ono pruža, a srdačna dobrodošlica i ljubaznost, koju ćete doživeti od strane predusretljivih domaćina će vas svakako ostaviti bez daha.Da bi Vam ovo ostrvo, kao i druge destinacije iz svoje ponude, još više približila i učinila pristupačnijim, agencija “1 A Travel” je u svoju ponudu uvrstila veliki broj hotela kojih ranije nije bilo u ponudi i poziva Vas da iskoristite sve pogodnosti ranih uplata za Vaš odmor. Izaberite sami hotel za Vaš idealan odmor na www.1atravel.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track