Upoznajte majku Jelene Đoković: Prelepa dama, uvek uz ćerku i zeta! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Razlikuju se samo po stilu oblačenja

Upoznajte majku Jelene Đoković: Prelepa dama, uvek uz ćerku i zeta! (FOTO)

Žena -

Crte lica su im gotovo identične, kao i osmeh koji ne silazi sa lica

Jelena Đoković juče je proslavila svoj 31. rođendan, a ovaj dan odlučila je da provede u društvu najmilijih, piše Stil.

Pored supruga Novaka i najbližih prijatelja, divan dan su joj ulepšali i roditelji Vera i Miomir Ristić, koji su ćerki velika podrška u svakom trenutku.

Na jednoj od retkih fotografija na kojima smo uspeli da vidimo Jeleninu majku Veru, jasno je od koga je Jelena nasledila prirodnu lepotu i šarm.

Crte lica su im gotovo identične, kao i osmeh koji ne silazi sa lica, s tim što smo Jelenu navikli da viđamo isključivo bez šminke.

Dve dame se razlikuju i po stilu odevanja i šminkanja - mama Vera ljubitelj je dekorativne kozmetike i jarkih boja odeće, dok je Jelenina garderoba većinom svedena i neupadljiva.

Pogledajte još na portalu Stil:

Nije htela da je iko vidi: Šta Jelena Đoković radi u Rimu sa stomakom do zuba (FOTO) Kako Novak Đoković brine o trudnoj supruzi: Jelena uživa u svakom trenutku! (FOTO) Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO) Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO) Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VOLE LANETA GUTOVIĆA: Novak i Jelena Đoković dolaze u Dom sindikata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track