Najnovije vesti

SVI STE IH ČULI MILION PUTA: Ovi ljubavni saveti su potpuna neistina!
Foto: Profimedia

još uvek nisu nikom jasni

SVI STE IH ČULI MILION PUTA: Ovi ljubavni saveti su potpuna neistina!

Žena

Čuli ste ove savete milion puta od ljudi bliskih vama, ali ne morate uvek da ih poslušate.

Pre ili kasnije ćeš upoznati onog pravog

Ne, nemojte dopustiti da se vaš ljubavni život pretvori u večitu potragu za Onim Pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac koji je savršen za vas, već postoje stotine koji bi vam bili savršeno kompatibilni partneri.

Ako se volite, ništa drugo nije važno

Lepo je kročiti kroz život u romantičnom tonu, no koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se nažalost ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo voleti nekoga ko je potpuno pogrešan izbor za vas iz milion razloga.

foto: Profimedia

Ljubav se ne traži, ljubav nađe vas

Druženje uvek s jednim te istim ljudima, na jednim te istim mestima teško da će do vas dovesti potencijalnog partnera. Ne kažemo da nije moguće, ali je svakako puno manje verovatno nego kada redovno širite krug svojih interesa i poznanstava. Treba da smanjite očekivanja

Potpuno je normalno želeti partnera koji će ispunjavati određene kriterijume koji su vam izuezno važni, ali nije normalno odstupati od svojih želja samo kako ne biste bili sami.

Nedopustivo je da vas vidi u lošem izdanju

Još je davnih dana Merlin Monro izjavila jednu jako pametnu - ako muškarac ne može podneti tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje.

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...