NOGE SPREMNE ZA LETO: Sredite pete za manje od 1 min!
Foto: Promo

NOGE SPREMNE ZA LETO: Sredite pete za manje od 1 min!

Žena -

Otvorena obuća se već uveliko nosi i idealno je vreme za kupanje na plaži, bazenu. A ako vodite računa o svom izgledu, onda i vaše pete moraju biti savršeno uredne. Za to vam nije potreban kozmetičar, skupi preparati i mnogo vremena – rešenje se nalazi upravo OVDE!

Šta god da koristite za negu peta, sigurni smo da će vam upravo ova naprava za pete biti od mnogo veće koristi – Personal Pedi električna turpija za pete! Kamen za pete je odavno prevaziđen i zaslužujete nešto mnogo bolje, nešto što OVDE možete naći na VELIKOM POPUSTU od skoro 60%! Možete je poručiti i na broj 011/6 888 999, ali POŽURITE, jer količine su ograničene!

foto: Promo

Uz Personal Pedi rotirajuću električnu turpiju za pete ćete imati uredna i meka stopala za samo 1 izdvojen minut dnevno. Nećete morati da trošite novac na tretmane u salonima i na skupe preparate koji nemaju efekta. Pogledajte rezulatete korišćenja ove sjajne turpije:

foto: Promo

Komplet sadrži Personal Pedi aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje i još jedan kristalni valjak GRATIS. Uverite se sa kakvom lakoćom možete doći do negovanih peta klikom OVDE. Iskoristite ovaj sjajni popust i uživajte u prelepim glatkim petama!

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja