URNEBESNO: Evo kako jedan lapsus može da nasmeje celu Srbiju i postane glavna internet senzacija!
Foto: Promo

Apsolutni hit

URNEBESNO: Evo kako jedan lapsus može da nasmeje celu Srbiju i postane glavna internet senzacija!

Žena -

Nije tako retko da neko pokušava da vas zadivi svojim znanjem nekog stranog jezika, a da pri tom isti nije dovoljno provežbao. Da li vam se ta situacija nekada desila? Možete da pokušate da ga ispravite, naravno ako i sami znate da je pogresio, ili da se slatko nasmejete, a možda i da napravite pravu internet atrakciju od toga. Zašto da ne, treba nam nešto da nas nasmeje u ovim vrelim letnji danima.

Sve je počelo tako što je jedan Rasim napisao u komentaru slike na stranici za prodaju mobilnih telefona „kanstu viniga“.

foto: Promo

Prvo niko nije razumeo šta je zapravo hteo da kaže, ali misterija je rešena. Mi pretpostavljamo da se dovitljivi kupac cenjkao, samo je umesto „kann ist weniger“, što na nemačkom znači „jel može za manje“ , napisao „kanstu viniga“. Slučajni peh ili jako dobra šala, pitanje je sad.

Kako nikada ne zaostaje za trendovima, NOSAM brend je uradio majice sa atraktivnim printom ovog fenomena.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ubrzo su fejsbukovci, tviteraši i instagram manijaci širom Srbije počeli da postavljaju u komentarima i inboksu stranica koje se bave prodajom komentar “kanistu viniga” (iako je originalno kanstu viniga”) , i čekaju reakciju sa suprotne strane. I naravno, obavezno naglase da su mislili da je u pitanju austrijski oglas. Tako ni NOSAM stranica nije pošteđena. Svakako su se nasmejali, još jače odgovorili i ostavili kupca bez teksta.

foto: Promo

Majice su dostupne u crnoj i beloj boji, u svim veličinama i muškom i ženskom modelu. Crne majice možete poručiti OVDE po ceni od 1500 rsd, a ako vam se više dopadaju bele, možete ih OVDE poručiti za samo 1400 rsd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track