(FOTO) SA 3 GODINE JOJ JE REKAO DA ĆE MU BITI ŽENA: Evo šta je Met uradio 20 godina  posle...
Foto: Printscreen/Instagram

LJUBAV UVEK POBEĐUJE

(FOTO) SA 3 GODINE JOJ JE REKAO DA ĆE MU BITI ŽENA: Evo šta je Met uradio 20 godina posle...

Žena -

Lora Šil i Met Grodski išli su zajedno u obdanište i bili su nerazdvojni, a obećanje koje joj je dao tih dana ispunio je nedavno.

Lora i Met su se venčali, iako su nakon obdaništa izgubili kontakt.

Ovaj par iz Feniksa izgubio je kontakt kada su pošli u osnovnu školu, a onda su srednjoj zajedničkog prijatelja ponovo spojili.

U roku od dve nedelje postali su dečko i devojka, a bez obzira na to što su išli u različite škole i kasnije fakultete, ostali su zajedno uprkos svemu.

"Moja prva sećanja su vezana za nju. Imao sam tri godine kada sam pred svima obećao da ću se jednog dana oženiti s njom. Lora me je naučila kako da se ljulja, trčali smo po dvorištu, ganjali se... bio sam zaljubljen u Loru kao dete, a ja sam", ispričao je Met.

Met je Loru zaprosio 2015. godine u dvorištu obdaništa gde su se upoznali i tako ispunio obećanje dato pre dve decenije.

"Dok smo se vozili ka obdaništu stalno me je zapitkivala zbog čega sam toliko nervozan, a ja sam konstantno proveravao džep da proverim da li je prsten i dalje tu. Kad smo stigli tamo kleknuo sam, a moj brat je prišao da sve snimi telefonom. Lora je bila iznenađena, ali je rekla "da", rekao je Met

A post shared by The Way We Met (@thewaywemet) on

Kurir.rs/Hafington post.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track