Plaža LARA u Antaliji i hoteli iz lanca KERVANSARAY
Foto: Promo

Plaža LARA u Antaliji i hoteli iz lanca KERVANSARAY

Žena -

Ako postoji turistička regija koja je pogodna za svaki vid odmora, a posebno porodični, onda je to definitivno Antalijska. U dvomilionskoj Antaliji za svakoga ima sve: za ljubitelje šopinga tu su moderni šoping centri sa svetskim brendovima, ljubitelji istorije će uživati u drevnom gradskom jezgru Kaleiči ili Antalijskom muzeju, a ljubiteljima kupanja na raspolaganju je šljunkovita plaža Konjalti, ali i prelepa peščana plaža Lara.

Lara je jedna od najdužih i najlepših peščanih plaža u Turskoj, a i dom je velikom broju hotela sa 5 zvezdica. Među mnogim hotelima koje nam preporučuju u agenciji “1 A Travel” ističu se hoteli iz lanca Kervansaray, prvenstveno Kervansaray Kundu Beach i Kervansaray Lara. Ovi hoteli se odlikuju ne samo odličnom pozicijom, velikim prostorom, izuzetnim asortimanom kako hrane, tako i usluga isadržaja, već su izuzetno interesantni porodicama sa decom. Naime, u ovim hotelima do dva deteta starosti do 15 godina smeštaj imaju gratis. Na taj način porodice sa decom mogu ostvariti odličan popust i po zaista pristupačnoj ceni provesti letovanje na lepom mestu.

Oba hotela se nalaze na prelepoj Lari, na kojoj imaju svoj privatni deo plaže sa braonkastim peskom.Treba napomenuti da oba hotela imaju takav položaj da sve sobe imaju direktan ili bočan pogled na more.

Petnaestak kilometara na zapad nalazi se centar same Antalije, do koje se veoma jednostavno dolazi lokalnim transportom, tako da je uživanje u ovoj mediteranskoj metropoli još jedan adut za boravak ovde.

foto: Promo

Kervansaray Kundu i Kervansaray Lara su hoteli koji obiluju asortimanima za sve vrste sportskih aktivnosti, od tenisa, preko odbojke na plaži, motorizovanih i nemotorizovanih sportova na vodi, kompleksa bazena sa toboganima, pa do fudbala. U Kervansaray Lari se može i profesionalno baviti fudbalom jer isti ima dva terena po UEFA standardima.

Gurmani ne moraju da brinu, jer u ovim hotelima se uživa u internacionalnoj i tradicionalnoj kuhinji 24 sata dnevno, u okviru All Inclusive koncepta, a na raspolaganju su i brojni a la carte restorani.

Klinci i klinceze će se lepo provesti u luna parku hotela Kervansaray Lara, ili na bazenima sa talasima, toboganima akva parka, ili sa animatorima u mini klubu.

Za opuštanje, u hotelima postoje i moderno uređeni SPA i Wellness centri, sa hamamom, saunom, đakuzijem i masažama, dok je za večernje sate garantovana dobra zabava u hotelskim diskotekama.

Svakako, mnogo je razloga zašto su ova dva hotela upravo preporuka agencije “1 A Travel” koja u višegodišnjoj saradnji sa ovim hotelskim lancem ima samo reči hvale, a u tome se slažu i putnici koji su boravili u ova dva hotela.Pozovite call centar agencije 011/655-7800 i provedite leto za pamćenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja