LAKO VAM SE MRSI KOSA? OVO će vam pomoći više nego bilo šta do sada!
Foto: Promo

LAKO VAM SE MRSI KOSA? OVO će vam pomoći više nego bilo šta do sada!

Žena -

Nemojte više kidati svoju kosu i trpeti bol svaki put kada se češljate! Koliko god da vam se lako mrsi kosa, OVO je stvar koja vam može pomoći!

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravi BUM kada je nega kose u pitanju! Njom su oduševljene žene sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom – potpuno su ostale bez teksta su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola! Vi je možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po fantastičnoj ceni i u nekoliko vrlo atraktivnih boja!

foto: Promo

Ove revolucionarne četke koje su se nedavno pojavile u Srbiji i koje je OVDE moguće kupiti po do sada neviđeno SNIŽENOJ ceni, za razliku od običnih četki imaju vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola i bez neželjenog opadanja kose. Zaboravite na pucanje, lomljenje kose tokom češljanja i na elektrisanu kosu posle svakog mogućeg tretiranja.

Pored neuporedivo jednostavnijeg češljanja Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnji POPUST i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track