BUDITE UREDNE I LEPE NA PLAŽI: Ogledalo koje uveličava 8x + GRATIS manikir set!
Foto: PR

BUDITE UREDNE I LEPE NA PLAŽI: Ogledalo koje uveličava 8x + GRATIS manikir set!

Žena -

Devojke, žene, bez ovoga ne idite na odmor! Uvek imajte ove rekvizite kod sebe kako biste bilo gde i bilo kad bile uredne i lepe! Iskoristite današnju veliku akciju i kupite OVDE specijalno uveličavajuće ogledalo po ceni od 1.590 din i dobićete GRATIS sjajni manikir set!

Swivel brite ogledalo ima mogućnost uveličavanja do čak 8X i sopstveno LED svetlo. Vrlo je jednostavno za upotrebu: lako se prenosi, podešava i rotira. Podjednako može biti malo da stane u torbu i dovoljno veliko da se može pomoću magneta pričvrstiti za bilo koju glatku ili ravnu površinu. A danas je moguće kupiti ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i dobiti uz njega GRATIS fenomenalni manikir set Naked nails!

foto: PR

A za korišćenje Naked Nails manikir seta vam nisu potrebni nikakvi kursevi niti specijalna uputstva, jer je izuzetno jednostavan za korišćenje. Set ima 3x2 dodatka: 2 za turpijanje + 2 za poliranje + 2 za visoki sjaj, a na aparatu koji ih pokreće moguće je izabrati dve brzine.

Poručite Swivwl Brite ogledalo + GRATIS Naked Nails manikir set još danas pozivom na broj telefona 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online 24/7!

POŽURITE, KOLIČINE SU OGRANIČENE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track