DAME, BUDITE ELEGANTNE I NA +40 STEPENI: Savršene haljine za tople dane!
Foto: PR

Moguće je

DAME, BUDITE ELEGANTNE I NA +40 STEPENI: Savršene haljine za tople dane!

Žena -

Vrele, letnje temperature često nas ometaju u izboru našeg stajlinga, pa se dešava da ne možemo da obučemo nešto što smo zamislile. Listajući časopise, vidimo mnoge lepotice, u raskošnim toaletama, a mi se pitamo: Kako im to polazi za rukom? Moguće je izgledati savršeno i ne otopiti se - samo je potrebno naći toaletu koja je prijatnog materijala, udobna, a u isto vreme upečatljiva i elegantna.

Budite elegantne i zapažene na poslu, jer to će vam uliti samopouzdanje! Uz crnu haljinicu kratkih rukava, to ćete i uspeti. Haljina je dužine malo iznad kolena, čipkastih rukava, i lepo naglašenog struka. Uz ovu haljinu dovoljne su samo sandale na visoke potpetice i bićete oličenje stila i elegancije. Njena cena je 4550 rsd, a OVDE je možete poručiti.

foto: PR

Volite malo smelije, ekstravagantije, a elegantne modele? Kratka, efektna, šarena haljina je pravi izbor za vas! U ovoj haljini ne možete biti neprimećene! Materijal je jako prijatan, gornji deo je u vidu topa, dok se donji deo haljine širi. Haljina ima floralni print, koji osim što je hit ove sezone i vizuelno sužava figuru. Ova trendi haljina može se dobro uklopiti i uz visoke potpetice, ali i uz ravnu obuću. OVDE je možete poručiti za 4550 rsd.

foto: PR

Šta nikada ne izlazi iz mode? Kratke, crvene haljine! Crvena boja svakako odaje utisak snažne, karakterne osobe i oličenje je stila i elegancije. Haljina je sa V izrezom, ističe dekolte i naglašava struk. Idealna za sve dame koje žele da se osećaju neodoljivo. Uz nju ćete sasvim sigurno i na ogromnim temperaturama privlačiti sve poglede, a vi ćete se osećati udobno. Haljinu možete za 4550 rsd, odmah OVDE naručiti.

foto: PR

Apsolutni hit ovog leta su elegantni kombinezoni! Jumpsuit cvetnog dezena, će vam pomoći da se osetite poput pravih filmskih divi. Jumpsuit je sa dubokim V izrezom, kvalitetnog i prijatnog materijala. Floralnog je dezena, kratkih rukava, i upečatljivog dizajna, tako da u njemu ne možete da prođete neopaženo. Lepo prati liniju tela i izdužuje figuru. Njegova cena je 4550 rsd, a OVDE može postati vaš.

foto: PR

Još fenomenalih komada garderobe, po niskim cenama, možete OVDE pronaći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track