(FOTO) OVA BAKA IZ SRBIJE IMA 47 GODINA: Svetski mediji bruje o njoj! Svi misle da živi bajku, a ona iza osmeha krije veliku tragediju!
Foto: Printscreen/Instagram

TUŽNO

(FOTO) OVA BAKA IZ SRBIJE IMA 47 GODINA: Svetski mediji bruje o njoj! Svi misle da živi bajku, a ona iza osmeha krije veliku tragediju!

Žena -

Žaklina (47) je majka, baka i blogerka, rodom je iz Srbije, a veći deo svog života provela je u inostranstvu, gde i sada živi. Žaklina je jedna od najatraktivnijih Srpkinja koja je ljubitelj mode, a na Instagramu prati preko 330.000 ljudi.

Stil je gradila godinama a imala je priliku da živi u Poljskoj, Švajcarskoj, Francuskoj, a trentuno joj je baza u Italiji.

O njoj su pisali mnogi svetski mediji kao što su Dailymail, Cosmopolitan, Metro, The Sun, Mirror... Svi je zovu “baka avion”, a mnogima je zapalo za oko njena tužna životna priča.

Žaklina je pored ćerke imala i sina, koji je u saobraćajnoj nesreći poginuo upravo u Beogradu, i to na Božić.Zbog toga, pored svake fotografije, stavlja sledeće heštegove: “sećanje na Stefana” i “ne brže od života”.

"Kažu da kada ti neko nedostaje, taj neko verovatno oseća isto, ali ja mislim da nije moguće da ja tebi nedostajem, toliko koliko ti meni nedostaješ sada", jedna je od poruka koje je posvetila Stefanu.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAČUVAJTE PREPLANULI TEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track