FIZIOTERAPEUTI PREPORUČUJU: Royal steznik za otklanjanje bolova u leđima na popustu
Foto: Promo

FIZIOTERAPEUTI PREPORUČUJU: Royal steznik za otklanjanje bolova u leđima na popustu

Žena -

Prestanite da se mirite sa tim da više nikada nećete moći da ispravite držanje i da ćete večno morati da trpite bolove u vratu i leđima. Jer NEĆETE MORATI ako imate Rozal steznik za kičmu! Pogledajte OVDE koliko može da vam pomogne.

Royal steznik za leđa je steznik koji je pomogao milionima ljudi da reše problem nepravilnog držanja, bolova u gornjem delu kičme i lumbalnom delu. Udoban je, ne steže, ima podesive brtele i podesiv deo koji se obavija oko struka. Može se nositi ispod i preko odeće i neće izazivati prekomerno znojenje. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI od samo 1.990 dinara!

foto: Promo

Royal steznik je izrađen od neoprena, poliestera, pamuka, a za postizanje maksimalnih rezulata preporučeno je nošenje 4-6 sati dnevno. U njemu ćete se osećati prijatno i omogući će vam da od sada u svakoj aktivnosti nesmetano uživate, bez bola i nelagodnosti u leđima.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po fantastično niskoj ceni kupite Royal steznik za leđa.Poručite ga OVDE 24/7 ili pozivom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08h-17h.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track