RADIO JE PREKOVREMENO DA JE ODVEDE U PRAG: Umro je od premora, a ona nije prestala da se kaje
Foto: Foto Printscreen/Twitter

IZ NESREĆE SE RODILA LJUBAV

RADIO JE PREKOVREMENO DA JE ODVEDE U PRAG: Umro je od premora, a ona nije prestala da se kaje

Žena -

Ešli Marel (33) preminulom mužu Majklu (36) zamerila je što se kasno vratio kući. U stvari je radio prekovremeno, taj dan čak 16 sati, kako bi uštedeo novac i odveo je u Prag za godišnjicu braka.

Njegov brat Kris bio joj je podrška tokom žalosti, a sada su zaljubljeni par.

"Krisu i Ešli bilo je teško, ali su zajedno sve prebrodili. Uvek su bili tu jedno za drugo. Malo je neobično, ali je u stvari jako lepo što se iz takve nesreće izrodila nova ljubav", kazao je prijatelj para.

Majka troje dece o Majklu ima samo reči hvale i kaže da i dalje ne razume svoj potez da ga pošalje da spava na kauču te noći.

Majki je bio brižan. Ako bi ušao u prostoriju i vidio da je neko tužan bio bi prvi koji bi mu pokušao da podigne raspoloženje. Voleo je svoju porodicu. Želeo je da mu deca imaju sve što žele pa je tako mnogo radio. Radio je 16 sati dnevno da bi nas svake godine mogao odvesti u Diznilend. Celo je vreme bio iscrpljen i zdravlje mu se iz dana u dan narušavalo. Kada je došao te noći, bio je sav neuredan. Nisam mogla više da ga gledam i naljutila sam se. Bilo mi je dosta toga. Posvađali smo se i rekla sam mu da spava na kauču tu noć što je bilo jako glupo od mene jer želela da više vremena provodimo zajedno", ispričala je udovica.

Kada se probudila sledeće jutro, zatekla je tužan prizor. Majkl je ležao baš onako kako ga je tamo ostavila. Znala je odmah, kaže, da nešto nije uredu. Lice mu je promenilo boju, a kada ga je dotakla, bio je hladan.

"Izletela sam iz kuće i vrištala: "Majki je mrtav, Majki je mrtav", komšije su me smirivale i unele u kuću. Kada je Hitna došla po njega, srušila sam se na pod. Bilo mi je loše, osećala sam toliku krivicu, pogotovo kad sam saznala da je štedio za našu godišnjicu.

Par se upoznao 2007. Venčali su se, a Majkl el je posvojio njezinu 14-godišnju kćer. Pre četiri godine dobili su blizance. Ešli je bilo najteže da objasni deci da više nemaju oca.

Od muževljeve smrti, kaže, promenila je pogled na svet. Nastoji svaki trenutak provoditi sa svojom porodicom.

"Živim svaki dan kao da mi je poslednji, a loše stvari ostavljam u prošlosti. Život kratko traje, a vreme prolazi tako brzo", rekla je udovica koja je ujehu pronašla u deveru.

San/Foto Printscreen/Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beba upala u kanalizaciju, spasioci bili bespomoćni, a onda je došao klinac sa divovskim srcem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track