DAME, EVO ODLIČNOG ŠOPING PREDLOGA: Idealna letnja haljina od 900 do 2900 dinara!
Foto: Promo

MOGUĆE JE

DAME, EVO ODLIČNOG ŠOPING PREDLOGA: Idealna letnja haljina od 900 do 2900 dinara!

Žena -

Potraga za haljinom koja je po vašem ukusu, zna da potraje, a njen pronalazak može da odloži i nedostatak vremena, manjak modela koji vam odgovaraju, ali i visoke cene. Moguće je pronaći haljine za malo novca, a koje su kvalitetne, trendi i dostupne odmah.

Aimetrični kroj haljine je uvek pun pogodak, jer vizuelno sužava figuru. Asimetrična haljinu na preklop, idealna je za sve dame koje žele da budu primećene! Haljina je sa 3/4 rukavima, asimetričnog kroja, na preklop, a kombinacija kontrastnih boja na ovoj haljini čini je dobrim izborom za svečane prilike. Kvalitetan streč materijal ove haljine, istaći će sve vaše atribute. Možete je nositi u svim prilikama, a cena je samo 900 rsd! Poručite je odmah OVDE.

Uska haljina sa čipkom je uvek privlačna! Ova haljina je od elastičnog materijala sa detaljima od pamučne čipke. Klasična dužina iznad kolena lepo ističe oblik listova, a sa visokim potpeticama će delovati neodoljivo. Kombinacija kvalitetnog streč materijala i pamučne čipke je odličan izbor za svečane prilike. Njena cena je samo 1290 rsd, a OVDE

možete odmah da je poručite.

foto: Promo

Orijentalni print je hit ove sezone! Šira, kratka haljina sa pojasem i „orijentalnim“ printom koja blago pada preko ramena i ima šišmiš rukave, je idealna za visoke temperature. Ležeran kroj ove tunike idealan je za sve tipove figure, jer „strateški“ prekriva i ističe liniju tela. OVDE je odmah možete poručiti po ceni od 1590 rsd.

foto: Promo

Najbolja haljina je ona haljina koju možete nositi svuda! Klasičnog kroja, pripijena uz telo, kratkih rukava. Ovu haljinu možete da kombinujete i sa patikama, ali i sa vrlo elegantnim cipelama. Odličan je izbor ne samo za leto, već i za proleće i jesen, u kombinaciji sa teksas jaknicama. Cena haljine je 1790 rsd, a OVDE je možete naručiti.

foto: Promo

Svi vole komotne i udobne haljine. Ležerna haljina sa džepovima je odličan izbor za sve dame koje žele da se osećaju nesputano i ženstveno. Dostupna je u više boja, mekog je i udobnog materijala. Lako se uklapa u sve modne stilove. Haljinu možete kupiti za 1890 rsd OVDE.

foto: Promo

Dobre haljine su i one koje prikrivaju na pravim mestima! Lagana tunika, kratkih rukava za punije dame je odličan izbor za leto. Haljina ima pojas na učkur koji se podešava, ovalni vratni izrez i džepove sa strane, kao i čipku na leđima i rukavima. Dostupna je u dve boje, njena cena je 2290 rsd, a OVDE može postati vaša.

foto: Promo

Budite elegatne na poslu! Elegantna haljina sa krupnim tartan dezenom i kragnom kao na košulji. Model je strukiran, dugih rukava dužine do ispod kolena. Kopčanje je na dugmad. Zanimljiv dodatak je kaiš u istom dezenu kao i haljina. Dostupna je u više boja, cena ove fenomenalne haljine je 2900 rsd, a OVDE može odmah postati vaša.

foto: Promo

Još sjajnih predloga po niskim cenama, možete OVDE da pronađete.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track