ISPOVEST ODBEGLE MLADE: Ona je ostavila verenika pred oltarom, a razlog će vas razbesneti!
Foto: Profimedia

NIJE MOGLA DA KAŽE DA

ISPOVEST ODBEGLE MLADE: Ona je ostavila verenika pred oltarom, a razlog će vas razbesneti!

Žena -

Noćna mora svakog mladoženje je dolazak pred oltar i saznanje da se njegova druga polovina nije pojavila. Na jednom sajtu svi koji su se predomislili u poslednjem trenutku i odlučili da ne dođu na svoje venčanje otkrili su zašto su postupili na taj način.

Ovo su njihove priče.

- Ostavila sam verenika pred oltarom. Bila sam u venčanici, spremna da odem do crkve, kada sam shvatila da ipak ne mogu. Jednostavno sam se uplašila - priznala je jedna devojka i dodala da je njen nesuđeni suprug kasnije upoznao divnu ženu sa kojom je bio srećan.

Neki su pisali kako znaju nekoga ko je ostavljen na dan venčanja.

foto: Profimedia

- Tip kog znam je to uradio. Njegovi prijatelji su mu od početka govorili da ona nije za njega i da je toksična osoba. Na dan venčanja imali su poslednju intervenciju, a on je konačno odlučio da će ju ostaviti - ispričao je jedan korisnik.

- Na dan venčanja, moj prijatelj je čekao svoju verenicu pred oltarom i znojio se kao ludak. Moji prijatelji i ja smo mislili da će se onesvestiti. A onda je počelo... Zaljuljao se napred, pa nazad, a onda se polako počeo povlačiti. Pogledali smo se i znali šta namerava da učini. Krenuo je na bočna vrata. Neke zvanice su to primetile i počeli su da se migolje. Moji prijatelji i ja krenuli smo za njim. U jednom trenutku pomislio sam da mu je samo trebalo malo vazduha. Ali ne. Krenuo je pravo prema automobilu - otkrio je prijatelj jednog odbeglog mladoženje.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Jutarnji, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track