RASKOŠAN ODMOR U ANTALIJSKOM ZALIVU – “MARY PALACE RESORT & SPA”
Foto: Promo

RASKOŠAN ODMOR U ANTALIJSKOM ZALIVU – “MARY PALACE RESORT & SPA”

Žena -

Side je grad smešten na 75-tom kilometru u pravcu Alanje. Ide se do Manavgata, odakle 4km u pravcu obale vodi put za jedan od najpoznatijih turskih i svetskih istorijskih gradova. Ime mu je na izvornom, anadolskom jeziku, i znači NAR.

Samo istorijsko jezgro grada je na malom poluostrvu koje zadire u vode Mediterana oko 1 km, a široko je oko 400 metara. U zaleđu antičkog grada, razvio se moderan grad sa desetinama hotela, restorana i nekih 40000 stanovnika. Tome su svakako doprinele prelepe peščane plaže koje se na zapad i istok antičkog centra pružaju u nedogled.

foto: Promo

Nedaleko od antičkog dela grada, oko 12km, u mestu Čolakli, nalazi se prelep resort “Mary Palace Resort & Spa”, udaljen 450m od svoje peščane plaže. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 56km.

foto: Promo

Hotel je otvoren 2015. godine. Ima dva bloka , prvi se sastoji od pet spratova, drugi blok ima šest spratova. Raspolaže sa 215 soba, ukupno 430 ležajeva.

foto: Promo

Hotel ima glavni restoran (Birgul) i dva a la carte restorana (Restorante Di Palazzo – italijanski i Tulips Restaurant – turski), 5 barova (Lobby Bar, Pool Bar, Corner Bar, Beach Bar, Disco Bar). All Inclusive usluga je garant apsolutnog uživanja u turkim i internacionalnim specijalitetima.

foto: Promo

Mislilo se i na najmlađe, pa u hotelu postoji mini klub, igralište, akva park, mini disko.

foto: Promo

Hotel dosta kortiste naši putnici koji ni na odmoru ne mogu bez posla, pa je značajno i to da je Wi-fi internet bespolatan u kavnim prostorima i na plaži. Sobe su prostrane, pa tako standardna soba ima 29 m² a Family soba ima 42 m²

foto: Promo

I dok se deca zabavljaju u nekom od sadržaja hotela, roditelji mogu da se opuste u luksuznom spa centru koji ima saunu, parno kupatilo, đakuzi…

foto: Promo

Sportske aktivnosti su bitan asortiman i ovog hotela, pa s utu na primer zatvoreni i otvoreni bazen sa toboganima, bazen za decu, fitnes, takmičenja, muzički show, odbojka na plaži, aerobik, pikado, stoni tenis i još mnogo toga.

Posetite web sajt agencije “1 A Travel” ili pozovite call centar agencije 011/655-78-00 i rezervišite baš ovaj hotel, “Mary Palace Resort & Spa” , jer provesti leto u Sideu znači za trenutak biti na pravom mestu u pravo vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track