IMAO SAM SEKS SA DEVOJKOM NA FESTIVALU: Šok je usledio kada sam čuo koji sam joj bio po redu!
Foto: Profimedia

NIJE MU BILO DOBRO

IMAO SAM SEKS SA DEVOJKOM NA FESTIVALU: Šok je usledio kada sam čuo koji sam joj bio po redu!

Žena -

Momak je na muzičkom festivalu imao nezaboravan seks sa devojkom koju je tamo upoznao, ali usledilo je razočarenje. Naime, saznao je da joj je dvadeseti po redu, što mu se nikako nije dopalo.

"Imao sam najstrastveniji seks svog života s devojkom koju sam upoznao na "Glastonbury" festivalu, ali više nisam siguran da je ona dobra za mene.

Imam 21 godinu, a ona ima 18. Nisam bio seksualno aktivan otkad sam raskinuo s devojkom, pre skoro godinu dana. Mnoge devojke su me zvale van, ali nijedna od njih mi se nije činila zanimljivom.

Nedavno sam iskoristio priliku da odem na festival s grupom prijatelja, nakon što je jedan od njih odustao. Bilo mi je fantastično, a zadnjeg dana, dok sam stajao u redu za ručak, počeo sam pričati s devojkom iza mene u redu. Pričali smo o muzici, bendovima koje smo poslušali i videli na festivalu i sličnom.

foto: Profimedia

Bila je prekrasna i jako mi se svidela. Na kraju smo zajedno ručali i proveli zajedno ostatak dana. Stvarno sam se osećao kao da se otvaramo jedno drugome i da smo bliski. Držali smo se za ruke i ljubili smo se. Kad je predložila da zajedno provedemo noć, skočio sam i ubrzo je došla u moj šator.

Seks je bio fantastičan iako smo imali jako malo mesta. Činilo se da ona zna šta tačno treba da radi i na kraju je bilo predivno. Iduće jutro me potpuno šokirala s izjavom da sam joj dvadeseti muškarac s kojim je spavala na festivalu. Zvučalo je kao da pokušava oboriti neki rekord. Nisam mogao verovati da je mogla spavati s toliko muškaraca u samo četiri dana festivala.

Ali nisam ništa rekao, a ona očito nije primetila izraz na mom licu.

Razmenili smo brojeve, pozdravili se i sad se malo dopisujemo. Ovako je jako draga i stvarno mi se sviđa.

Ali, otkad sam se vratio kući, pitam se da li treba da se brinem zato što ona spava okolo? Stalno razmišljam o tome ima li uopšte smisla ulaziti u išta ozbiljno s takvom osobom", pita se ovaj momak koji ne zna šta da radi sa devojkom koju je upoznao na festivalu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) GABRIJELA PEJČEV OBNAŽENA U KREVETU: Pozdravila je fanove vrelim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track