MUŽ ME PREVARIO SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Krstila sam im dete ne znajući da je njegovo, a onda...
Foto: Profimedia

TEŠKA ISPOVEST

MUŽ ME PREVARIO SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Krstila sam im dete ne znajući da je njegovo, a onda...

Žena -

Diana Varndel (51) putem interneta upoznala je Vajnija (48) sa kojim se davne 2008. godine venčala a potom iz tog braka rodila 2 sina. Iako se činilo da je sve u redu, njen brak je krenuo neočekivanom putanjom.

"Bila sam u stabilnom braku. Volela sam supruga i nikad nisam pomislila da će moja životna priča ići u smeru u kom je zapravo pošla", priča šokirana supruga.

Neželjenim smerom bračna idila krenula je nakon što je dobronamerna Diana upoznala mladu Lini Pridis (28) s kojom se sprijateljila i koju je gledala kao svoju ćerku.

"Svako veče smo se viđale. Ona bi me posetila a onda bismo sate provodili zajedno", započinje svoju tragičnu priču Diana i dodaje kako bi u to vreme njen suprug uvek izašao i ostavio ih da uživaju u svojim malim, ženskim razgovorima.

foto: Profimedia

"Njih dvoje nikada nisu razgovarali, osim kada bi zajedno išli na trem da ispuše cigaru. Moram priznati da sam se uvek pitala da li flertuju tada. Međutim, nisam ni želela previše da se zamaram time", nastavila je svoju priču ova majka dvoje dece.

"Nakon nekog vremena, Lini mi se poverila da je upoznala predivnog muškarca i da su u vezi, te da se toliko vole da planiraju i venčanje. Bilo mi je neobično što ga još uvek nisam upoznala. Međutim, kako mi je objasnila da radi do kasno i da nema vremena za druženje, više nisam navaljivala", ispričala je Diana a onda otkrila kako je još veći šok usledio kada je saznala da je njena prijateljica trudna.

Kako je gledala kao svoju ćerku, bilo joj je teško kada je saznala da je muškarac i otac Lininog budućeg deteta, napustio i nju i dete.

"Bila sam polaskana poverenjem koje mi je iskazivala pozvavši me da budem kuma njenoj ćerki koja je bila predivna. Suprug i ja smo rado odlazili kod njih i čuvali devojčicu kao da je naša", priča Diana i dodaje koliki je šok tek usledio nakon što je saznala da dete i jeste njenog muža.

foto: Profimedia

"Jednog dana suprug mi je saopštio strašnu vest i rekao da pakuje svoje stvari i da odlazi jer više nije srećan u braku sa mnom. Bila sam potpuno slomljena".

Međutim, prava neverica usledila je tek nakon što je Diana primila telefonski poziv u kojem joj je nepoznati ženski glas otkrio kako njen suprug i njena prijateljica Lini žive zajedno, te da je devojčica u stvari njegova ćerka.

"Bila sam skrhana i u neverici! Kako je moguće da su mi dvoje ljudi kojima sam najviše verovala to učinili. Stanuju zajedno i sad mi se sigurno smeju iza čeđa", priča Diana jecajući i dodaje kako suprugu neće dati razvod i priuštiti to zadovoljstvo da bezbrižno uživaju u svojoj ljubavnoj idili.

"Videla sam neki dan Lini na ulici, i na licu joj se videlo da je u tom trenutku poželela da je proguta zemlja", zaključila je Diana.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track