Dvoje dece gratis za jeftino letovanje
Foto: Promo

Dvoje dece gratis za jeftino letovanje

Žena -

Miran porodičan odmor je ono što mnogi putnici žele, a ako postoji turistička regija koja je pogodna za svaki vid odmora, a posebno porodičan, onda je to definitivno Antalijska regija u Turskoj. Pored predivnog mora Antalije, četinarskom šumom okruženog Kemera, antičkog Sidea, modernog golferskog raja u Beleku ili urbane Alanje, ova regija je karakteristična po mnogobrojnim hotelskim kompleksima koji će zadovoljiti svačiji ukus i omogućiti svima da svoj odmor provedu na najbolji mogući način. Zato se upravo za ovu regiju opredeljuje sve više naših ljudi, koji traže hotele za porodičan odmor, a koji obiluju brojnim sadržajima koji će animirati njihovu decu tokom boravka u njima.

foto: Promo

Da bi letovanje bilo što povoljnije i sa finansijske strane, mnogi hotelski kompleksi ove regije spadaju u grupu hotela iz ponude turističke agencije „1 A Travel“, nazvane „dvoje dece gratis“, što znači da je u standardnim sobama, uz dvoje odraslih moguć boravak dvoje dece različitog uzrasta, a da je smeštaj u hotelu za njih potpuno besplatan, što je veoma bitna pogodnost pogotovo za višečlane porodice, jer ušteda koju će ostvariti na ovaj način nikako nije zanemarljiva. Da napomenemo samo hotele iz lanca IC Hotels Green Palace u Antaliji ili Santai Family Resort u Beleku, ili neki od Kervansaray hotela Kervansaray Kundu ili Kervansaray Lara, Lonicera Resort & Spa u Alanji, ili prelepi Roma Beach Resort & Spa ili Mary Palace Resort and Spa u drevnom Sideu. A to je samo delić velike ponude hotela sa ovom atraktivnom uslugom.

foto: Promo

Ukoliko Antalijska regija nije vaš prvi izbor, preko agencije “1 A Travel” ista varijanta popusta za decu važi i za mnoge hotele na Kipru, najlepšem ostrvu Mediterana.

foto: Promo

Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom hotelu iz ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela.

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track